Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Södermalm 121 kvm

Sekelskifteslägenhet anno 1903 på Södermalm

Välbevarad och charmig lägenhet belägen på en mycket attraktiv adress i en synnerligen representativ fastighet, ritad av Dorph & Höög 1902, med ostört läge i pittoreska kvarter. Tilltalande planlösning med tre rum i fil med ljuvlig utsikt över parken invid Katarina kyrka. Lägenheten, som flödar i ljus genom stora tidsenliga fönster i tre väderstreck har en takhöjd på ca 3,5 m och karaktäriseras av tidstypiska detaljer såsom, speglade dörrar, djupa fönsternischer, fiskbensparkett och stuckatur. Två vackra fungerande kakelugnar. En välkomnande hall öppnar upp mot två av sällskapsrummen genom gedigna dubbeldörrar. Lägenheten disponerar idag två sovrum, båda med utsikt över takåsarna samt ett kök mot gården. Tillgång till balkong med söderläge. Välskött stambytt fastighet med elegant entré och skuldfri förening. Genomgående ett mycket trivsamt och väl omhändertaget boende.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Adress: Högbergsgatan 11

Antal rum: 4

Boarea: 121 kvm

Våningsplan: 2

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer