Beskrivning Bilder Planritningar Karta
Valhallavägen 154
ALLA BILDER
Stockholm Valhallavägen 154 Östermalm 109 kvm

Privat oas invid Karlaplan

Stilrent och exklusivt nybyggd lägenhet med en modern design belägen vid attraktiva Karlaplan och natursköna Djurgården. Här har arkitekten skapat en trevlig och öppen planlösning och tillfört industri-inslag i en annars klassisk 20-talsfastighet med de attribut som hörde den tiden till. Det stilrena köket från SieMatic, med all maskinell utrusning från Siemens, är integrerat med det generösa sällskapsrummet. Från köket nås utgången via den specialdesignade ektrappan till uteplatsen med tillhörande exklusiv nyttjanderätt som ligger mot den vackert grönskande innergården med stensättningar inramade av bl.a ljuvligt doftande syrénbuskar. Här ligger bostaden som i en undangömd oas. Vidare finner du generös sällskapsdel, två rogivande sovrum och ett rymligt badrum med spakänsla. Hela lägenheten andas elegant modernism med en perfekt kombination av exklusivitet, privat läge, funktion och bekvämligheter. Bostaden, som totalrenoverades och omkonstruerades 2021, är välplanerad och byggd med hög standard på materialval, belysningsarmaturer och vitvaror.

Välskött och skuldfri förening med låga avgifter i representativ fastighet anno 1922.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Valhallavägen 154

Antal rum: 3

Boarea: 109 kvm

Månadsavgift: 2323 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Östermalm

Östermalm anses som Stockholms mest exklusiva stadsdel. Östermalm gränsar mot City i väster och Norra Djurgården i nordost med dess grönska och promenadstråk. Det finns gott om kultur, så som; Kungliga Dramaten, Historiska museet på Djurgården och Kungliga biblioteket. Nöjesutbudet domineras av Stureplans nattklubbar och restauranger men här bjuds även på mängder av kvarterskrogar och välrenommerade restauranger.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas