Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Valhallavägen 154
ALLA BILDER
Stockholm Valhallavägen 154 Östermalm 109 kvm

Privat oas invid Karlaplan

Stilrent och exklusivt renoverad lägenhet med en modern design belägen vid attraktiva Karlaplan och natursköna Djurgården. Här har arkitekten skapat en trevlig och öppen planlösning och tillfört industri-inslag i en annars klassisk 20-talsfastighet med de attribut som hörde den tiden till. Det stilrena köket från SieMatic, med all maskinell utrusning från Siemens, är integrerat med det generösa sällskapsrummet. Från köket nås utgången via den specialdesignade ektrappan till den egna uteplatsen som ligger mot den vackert grönskande innergården med stensättningar inramade av bl.a ljuvligt doftande syrénbuskar. Här ligger bostaden som i en undangömd oas. Vidare finner du generös sällskapsdel, två rogivande sovrum och ett rymligt badrum med spakänsla. Hela lägenheten andas elegant modernism med en perfekt kombination av exklusivitet, privat läge, funktion och bekvämligheter. Bostaden, som totalrenoverades och omkonstruerades 2021, är välplanerad och byggd med hög standard på materialval, belysningsarmaturer och vitvaror.

Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter i representativ fastighet anno 1922.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Valhallavägen 154

Antal rum: 3

Boarea: 109 kvm

Månadsavgift: 2112 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Östermalm

Östermalm är ett stadsdelsområde i Stockholms innerstad med 70 779 invånare som omfattar stadsdelarna Östermalm, Hjorthagen, Gärdet, Djurgården och Norra Djurgården. Det finns gott om kultur, exempelvis Historiska museet på Djurgården och Kungliga biblioteket som ligger omgivet av Humlegårdsparken.

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer