Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Österåker Margretelund 8069 kvm

Stor sjötomt i väster med generös byggrätt

30-tals villa belägen i Margretelund på Ekholmens största tomt om ca 8000 kvm svagt sluttandes ned mot den egna strandlinjen och Sätterfjärdens vatten. Här erbjuds stora plana gräsytor, högresta ekar sandstrand, brygga med båthus, garage etc. Huset är vinklat mot väster med en skyddad uteplats mellan de två flyglarna med rogivande vy över den stora tomten och solnedgångar över fjärden. Trevlig planlösning med två sovrum i respektive flygel och kök och sällskapsrum i mittendelen med stort spröjsat fönsterparti mot vattnet. Källare under respektive flygel där den södra har egen entré, allrum, gästrum och bad. Genomgående stort renoveringsbehov föreligger. Enligt detaljplanen gäller: Minsta tomtstorlek 1200 kvm, huvudbyggnad och komplementbyggnad får inte uppta större sammanlagd byggnadsarea än 225 kvm, varav komplementbyggnad inte får vara större än 50 kvm. Huvudbyggnad får uppföras i två plan. I övrigt hänvisas till detaljplan/plankarta och direktkontakt med Österåkers kommun. Då säljaren är ett dödsbo kommer fastigheten att säljas med en friskrivningsklausul.

LÄS MER
FAKTA

Område: Margretelund

Boarea: 196 kvm

Biarea: 73 kvm

Tomtarea: 8069 kvm

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas