Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Djurgården 84 kvm

Trea på Kungliga Djurgården anno 1827

Lägenhet med stor potential, högst upp i charmig byggnad, på eftertraktad adress på Kungliga Djurgården. Lägenheten badar i ljus med fönster i alla väderstreck och tillsammans med tre välbevarade fungerande kakelugnar och utsikt över den stora lummiga trädgården skapas en harmonisk miljö. Liten hall/vindfång på entréplan med en trappa som leder upp till lägenheten. Den övre hallen öppnar upp mot kök med rymlig matplats samt vardagsrum med charmig kakelugn. Upp till två sovrum disponeras, båda rummen med kakelugn, varav det ena har utgång till stor altan mot söder med sol hela dagen och viss sjöutsikt. Fri tillgång till den stora lummiga trädgården som lämpar sig väl för avkoppling, lek och mottagningar. Bostadsrättföreningen äger två byggnader som disponerar totalt 5 st lägenheter. Trevlig nybildad skuldfri förening med stor kassa. Lägenheten har renoveringsbehov.

LÄS MER

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Djurgården

Adress: Af Pontins väg 5

Antal rum: 3

Boarea: 84 kvm

Våningsplan: 2

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer