Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Storgatan 20 Östermalm 145 kvm

Exklusivt renoverad lägenhet i vacker byggnad

Påkostad klassisk lägenhet med ostört läge på attraktiv adress i en synnerligen representativ 1800-talsfastighet. Våningen karaktäriseras av fina detaljer såsom högt i tak, stuckatur, djupa fönsternischer, genomgående fiskbensparkett samt speglade dörrar. Tilltalande planlösning med generösa ljusinsläpp genom vackra välbevarade fönster bidrar till en luftig och ljus känsla. Hela lägenheten är renoverad till perfektion med exklusiva och genomtänkta platsbyggda lösningar. Underbart hörnrum med flertalet fönster och matsal med bröstpanel och plats för stora sällskap. Modernt och påkostat rymligt kök med väl tilltagen matplats och fransk balkong. Idag disponerar lägenheten tre sovrum och två badrum med carraramarmor. Separat tvättstuga inkluderande både tvättpelare och torkskåp. Stambytt förening med god ekonomi. Ett mycket trivsamt boende av högsta kvalitet i hjärtat av Östermalm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Storgatan 20

Antal rum: 5

Boarea: 145 kvm

Våningsplan: 2

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer