Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Östermalm 145 kvm

Exklusivt renoverad lägenhet i vacker byggnad

Påkostad klassisk lägenhet med ostört läge på attraktiv adress i en synnerligen representativ 1800-talsfastighet. Våningen karaktäriseras av fina detaljer såsom högt i tak, stuckatur, djupa fönsternischer, genomgående fiskbensparkett samt speglade dörrar. Tilltalande planlösning med generösa ljusinsläpp genom vackra välbevarade fönster bidrar till en luftig och ljus känsla. Hela lägenheten är renoverad till perfektion med exklusiva och genomtänkta platsbyggda lösningar. Underbart hörnrum med flertalet fönster och matsal med bröstpanel och plats för stora sällskap. Modernt och påkostat rymligt kök med väl tilltagen matplats och fransk balkong. Idag disponerar lägenheten tre sovrum och två badrum med carraramarmor. Separat tvättstuga inkluderande både tvättpelare och torkskåp. Stambytt förening med god ekonomi. Ett mycket trivsamt boende av högsta kvalitet i hjärtat av Östermalm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 5

Boarea: 145 kvm

Våningsplan: 2

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare
Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas