Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Stora Essingen 137 kvm

Lägenhet på sjötomt innanför tullarna

Rymlig och trevlig lägenhet på underbar sjötomt belägen på eftertraktad adress i pittoreska kvarter med magnifik utsikt över Mälarens vattenspegel. Från den inglasade balkongen beskådas året runt vattnets alla skepnader såväl som sagolika solnedgångar. Lägenheten, som har direktaccess till den lummiga trädgården, badar i ljus genom stora glaspartier som skapar direktkontakt mellan inom- och utomhusmiljön. Genomgående vacker fiskbensparkett bidrar till den härliga känslan. Lägenheten har en tilltalande och genomtänkt planlösning med öppet kök mot matplats och vardagsrumsdel med utgång till den inbjudande trädgården samt den generösa bryggan med badmöjligheter. Master bedroom med badrum ensuit och ytterligare två sovrum samt ett rymligt badrum utgör tillsammans med mindre arbets/tvrum den privata delen av lägenheten. Till lägenheten hör en upplåten parkeringsplats med laddstolpe samt tillgång till båtplats. Välskött förening med god ekonomi. Ett högklassigt och exklusivt boende med livskvalitet och lugn ett stenkast från stadens puls.

LÄS MER
FAKTA

Område: Stora Essingen

Antal rum: 5

Boarea: 137 kvm

Våningsplan: 1

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare
Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas