Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Aluddsparken 7D Stora Essingen 137 kvm

Lägenhet på sjötomt innanför tullarna

Rymlig och trevlig lägenhet på underbar sjötomt belägen på eftertraktad adress i pittoreska kvarter med magnifik utsikt över Mälarens vattenspegel. Från den inglasade balkongen beskådas året runt vattnets alla skepnader såväl som sagolika solnedgångar. Lägenheten, som har direktaccess till den lummiga trädgården, badar i ljus genom stora glaspartier som skapar direktkontakt mellan inom- och utomhusmiljön. Genomgående vacker fiskbensparkett bidrar till den härliga känslan. Lägenheten har en tilltalande och genomtänkt planlösning med öppet kök mot matplats och vardagsrumsdel med utgång till den inbjudande trädgården samt den generösa bryggan med badmöjligheter. Master bedroom med badrum ensuit och ytterligare två sovrum samt ett rymligt badrum utgör tillsammans med mindre arbets/tvrum den privata delen av lägenheten. Till lägenheten hör en upplåten parkeringsplats med laddstolpe samt tillgång till båtplats. Välskött förening med god ekonomi. Ett högklassigt och exklusivt boende med livskvalitet och lugn ett stenkast från stadens puls.

LÄS MER
FAKTA

Område: Stora Essingen

Adress: Aluddsparken 7D

Antal rum: 5

Boarea: 137 kvm

Våningsplan: 1

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer