Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Vanadisvägen 23
ALLA BILDER
Stockholm Vanadisvägen 23 Vasastan 141 kvm 24 000 000 KR

Stilsäker vindsetage invid Vanadislunden

Stilsäker och unik vindsetage i representativ fastighet invid grönskande Vanadislunden. Med öppen spis, väl tilltagen takhöjd om hela 6,1 m upp till nock, flertalet stora fönster och genomgående kvalitativa och sobra materialval andas våningen stil och elegans. Sällskapsdel ligger i öppen planlösning med matsal och fullt utrustat kök med utgång till en av balkongerna i soligt nordöstläge. Vidare finner du två badrum, fyra rogivande sovrum, varav master bedroom ligger separat på eget våningsplan med utgång till balkong där det bjuds på fri utsikt över himmel och takåsar. Vidare på planet finner du dressingroom samt badrum en suite. En perfekt kombination av ljus, rymd, funktion och bekvämligheter. Välkommen till ett hem som gjord för den stora familjen eller för representation. Här bor man i ett trivsamt, nästan småstadslikt lugn som gör kvarteret mycket attraktivt och trevliga att bo i. Stort utbud av mysiga krogar, restauranger och shoppingmöjligheter, samtidigt som det är nära till härliga grönområden som bjuder på en avkopplande miljö.

Förening med god ekonomi och dold tillgång i form av en hyreslägenhet.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Vanadisvägen 23

Antal rum: 5

Boarea: 141 kvm

Biarea: 17 kvm

Våningsplan: 6

Månadsavgift: 5246 KR/Månad

Pris/bud: 24 000 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Vasastan

Ett par hundra meter från Odenplan ligger bostadsrättsföreningen Sleipner nr. 12. Fastigheten finns på hörnet Vanadisvägen/Upplandsgatan. Området präglas av fina byggnader och här är det lite trafik. Trots att det ligger mitt i stan råder ett trivsamt, nästan småstadslikt lugn som gör kvarteren mycket attraktiva och trevliga att bo i. Här har du ett stort utbud av mysiga krogar, restauranger och shoppingmöjligheter, samtidigt som det är nära till härliga grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. Hagaparken och vattnet nere vid Brunnsviken, når du med en kort promenad.

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer