Beskrivning Bilder Kontakt
Spanien - Altos Reals
ALLA BILDER
Spanien Altos Reals 5177 kvm

Stor villa med underbar trädgård

Casa Greta är beläget i ett av de mest prestigefyllda komplexen på Marbellas Golden Mile, Altos Reales. Villan är uppförd på en enormt stor tomt som idag huvudsakligen består av en parkliknande trädgård inspirerad av Italien, där rosor, lavendel, provensalska örter och fontäner förstärker villan med sin kraftfulla andalusiska karaktär. Invändigt välkomnas man av en vacker entréhall som leder direkt in till den generösa sällskapsdelen, bestående av två separata vardagsrum, en matsal och ett klassiskt bibliotek inrett i ädelträ. Från sällsksapsdelen har man flertalet utgångar till den mysiga och solskyddade terrassen, som är täckt med vinrankor och där man kan njuta av den ljuvliga utsikten över trädgårdens grönska och fulla prakt samt det glittrande Medelhavet. En majestätisk trappa leder till övervåningen, där master bedroom erbjuder två dressingroom, eget badrum, en privat lounge och utgång till den täckta terrassen. Villan har totalt fem vackert inredda sovrum samt en fullt utrustad avskild gästlägenhet. En äkta andalusisk uteplats samt terrasser med romantisk touch ger dig möjlighet att tillbringa tid med familj och vänner samt njuta av promenader på tomten eller ett svalkande dopp i den stora poolen. Vidare erbjuder fastigheten loungedel vid poolen, spa med bastu och dusch, en utomhusbar samt ett garage med plats för 6 bilar. En exklusiv fastighet då det är en av endast två fastigheter i hela området med denna storlek av tomt.

LÄS MER
FAKTA

Land: Spanien

Område: Altos Reals

Antal rum: 11

Boarea: 895 kvm

Tomtarea: 5177 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Kontaktperson

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

  Värdera bostad

  Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

  Läs mer

  Underhand

  Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer

  Kunder söker

  Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

  Läs mer