Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Södermalm 237 kvm

Exklusiv etagevåning

Magnifik våning i toppskick om 237 kvm belägen högst upp i fastigheten med ostört läge i Södermalms lugna kvarter. Altan om 38 kvm delvis inglasad med eldstad och vidsträckt utsikt över Djurgården bort mot Hammarbybacken och Globen. Hela våningen är totalrenoverad till perfektion med exklusiva och genomtänkta platsbyggda lösningar, påkostade materialval, stora ljusinsläpp och generös takhöjd vilket skapar en inbjudande villakänsla och lämpar sig såväl för familjeliv som för sociala tillställningar. Våningen har en tilltalande planlösning med välkomnande hall med dubbel takhöjd och ståtlig trappa som leder upp till separat vardagsrum med öppen spis och flera utgångar till den underbara altanen. Stort och ljust kök med rymlig matplats i öppen planlösning mot sällskapsdel blir våningens naturliga samlingspunkt. Separat sovrumsdel. Ett mycket trivsamt boende av högsta kvalitet i lugna lummiga kvarter på Södermalm med närhet till kommunikationer, caféer, restauranger och affärer. Förening med god ekonomi. I anslutning till våningen finns också en renoverad etta om 21 kvm att förvärva.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Antal rum: 6

Boarea: 237 kvm

Våningsplan: 5

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare
Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas