Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd Djursholm 1132 kvm

Välskött familjevilla med pool i Djursholm

Välplanerad modern familjevilla från 1993 belägen på eftertraktad adress i lugna lummiga kvarter med närhet till vattnet och den trevliga strandpromenaden såväl som Djursholms torg, välrenommerade skolor, Djursholms tennishall och idrottsplats. Villan, som har en tilltalande planlösning med stora ytor och fyra till fem sovrum, lämpar sig väl både för familjeliv och sociala tillställningar. Stora fönsterpartier skapar en genomgående ljus och rymlig atmosfär. Välkomnande hall öppnar upp mot väl tilltagen sällskapsdel med matplats och kök i öppen planlösning. Här återfinns utgång till stensatt terrass i sydväst med access till plan och privat barnvänlig trädgårdstomt med påkostade stensatta gångar och trappor. Nyrenoverad pool med sol hela dagen. Inrett källarplan med gym och biorum samt garage i huset. Utrymme finns för att inreda vinkällare. En modern fastighet med genomgående påkostade materialval som erbjuder lugn och avskildhet mycket centralt i natursköna Djursholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Antal rum: 7

Boarea: 193 kvm

Biarea: 127 kvm

Tomtarea: 1132 kvm

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare
Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas