Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd Djursholm 1132 kvm

Välskött familjevilla med pool i Djursholm

Välplanerad modern familjevilla från 1993 belägen på eftertraktad adress i lugna lummiga kvarter med närhet till vattnet och den trevliga strandpromenaden såväl som Djursholms torg, välrenommerade skolor, Djursholms tennishall och idrottsplats. Villan, som har en tilltalande planlösning med stora ytor och fyra till fem sovrum, lämpar sig väl både för familjeliv och sociala tillställningar. Stora fönsterpartier skapar en genomgående ljus och rymlig atmosfär. Välkomnande hall öppnar upp mot väl tilltagen sällskapsdel med matplats och kök i öppen planlösning. Här återfinns utgång till stensatt terrass i sydväst med access till plan och privat barnvänlig trädgårdstomt med påkostade stensatta gångar och trappor. Nyrenoverad pool med sol hela dagen. Inrett källarplan med gym och biorum samt garage i huset. Utrymme finns för att inreda vinkällare. En modern fastighet med genomgående påkostade materialval som erbjuder lugn och avskildhet mycket centralt i natursköna Djursholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Adress: Bielkevägen 20

Antal rum: 7

Boarea: 193 kvm

Biarea: 127 kvm

Tomtarea: 1132 kvm

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer