Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Nedre Kungsholmen 171 kvm

Takvåning i vacker Jugendfastighet med stor altan i soligt sydvästläge

Magnifik takvåning belägen högst upp på bästa adress i en av Norr Mälarstrands vackraste byggnader uppförd under början av förra seklets jugendperiod. En unik våning med en solig altan om hela 14 kvm i soligt sydvästläge och balkong med utsikt över Riddarfjärdens glittrande vattenspegel. Bostaden, som flödar i ljus, bjuder på magnifikt sällskapsrum med hela fem meter i takhöjd, fungerande eldstad, stort kök med all maskinell utrustning i perfekt anslutning till den generösa matsalen, upp till fyra sovrum samt två badrum och en gäst-wc. Från köket når man, via stort öppningsbart glasparti, den stora altanen med plats för stora sällskap med sol hela dagen fram till sena kvällen. Välkommen till en våning i genomgående gott skick med utsikt över Riddarfjärdens glittrande vattenspegel och Söders höjder med Högalidskyrkans ståtliga tvillingtorn i fonden.

Utmed hela Norr Mälarstrand kan man promenera och för en längre promenad eller joggingtur kan man ta sig runt utmed Riddarfjärdens strandlinje via Västerbron, Söder Mälarstrand och Gamla Stan. Det finns gott om parkeringsplatser utanför föreningens hus och för kommunikation in till City finns både cykelvägar, båt och buss. Området är rikt på restauranger men också flera skolor och förskolor.

LÄS MER
FAKTA

Område: Nedre Kungsholmen

Antal rum: 5

Boarea: 171 kvm

Biarea: 6 kvm

Våningsplan: 6

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas