Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd Utgårdavägen 14 Djursholm 2146 kvm

Djursholmsvilla anno 1951

Välbyggd 50-talsvilla, ritad av arkitekt Sixten Magnusson, belägen i lugna lummiga kvarter med gångavstånd till såväl Djursholms golfbana som skolor, idrottsplats och kommunikationer. Villan, som har en tilltalande planlösning med stora ytor och tre rum i fil, passar bra både för den stora familjen och sociala tillställningar. Ordentliga ljusinsläpp tillsammans med originaldetaljer skapar en trevlig och inbjudande inomhusmiljö. Välkomnande hall öppnar upp mot väl tilltaget sällskapsrum med utgång till terrass i söderläge. Angränsande matsal för stora sällskap i anslutning till renoverat kök med utgång till ytterligare en terrass med härlig kvällssol. Ljus inredd vind med högt i tak och gott om förvaring samt möjlig tonårsdel. Totalt fem sovrum. Nedre plan med tre sovrum, badrum, samt utgång till stor och privat barnvänlig tomt som erbjuder lugn och avskildhet med ett fantastiskt läge i natursköna Djursholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Adress: Utgårdavägen 14

Antal rum: 10

Boarea: 272 kvm

Biarea: 52 kvm

Tomtarea: 2146 kvm

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer