Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd Djursholm 2146 kvm

Djursholmsvilla anno 1951

Välbyggd 50-talsvilla, ritad av arkitekt Sixten Magnusson, belägen i lugna lummiga kvarter med gångavstånd till såväl Djursholms golfbana som skolor, idrottsplats och kommunikationer. Villan, som har en tilltalande planlösning med stora ytor och tre rum i fil, passar bra både för den stora familjen och sociala tillställningar. Ordentliga ljusinsläpp tillsammans med originaldetaljer skapar en trevlig och inbjudande inomhusmiljö. Välkomnande hall öppnar upp mot väl tilltaget sällskapsrum med utgång till terrass i söderläge. Angränsande matsal för stora sällskap i anslutning till renoverat kök med utgång till ytterligare en terrass med härlig kvällssol. Ljus inredd vind med högt i tak och gott om förvaring samt möjlig tonårsdel. Totalt fem sovrum. Nedre plan med tre sovrum, badrum, samt utgång till stor och privat barnvänlig tomt som erbjuder lugn och avskildhet med ett fantastiskt läge i natursköna Djursholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Antal rum: 10

Boarea: 272 kvm

Biarea: 52 kvm

Tomtarea: 2146 kvm

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare
Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas