Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Östermalm 152 kvm

Charmig lägenhet med stor potential

Klassisk och trivsam lägenhet med stor potential belägen på en attraktiv adress med ostört läge i en synnerligen representativ fastighet strax intill Hedvig Eleonora Kyrka och Östermalmstorg. Tilltalande planlösning med stora ljusinsläpp i tre väderstreck genom vackra välbevarade fönster. Lägenheten karaktäriseras av fina detaljer såsom högt i tak, djupa fönsternischer samt stilfulla speglade pardörrar. Inbjudande hall som genom ståtliga pardörrar öppnar upp mot såväl generöst sällskapsrum med fin eldstad mot lugn gård som rymlig matsal. Ytterligare ett rum mot gatan med badrum ensuite. Ljust och soligt kök med matplats där föreningen planerar att bygga ny balkong. Privat del med två sovrum samt väl tilltagen balkong i sydost mot lummig innergård. Välskött förening med god ekonomi. Lägenheten har genomgående renoveringsbehov och här finns möjlighet att skapa ett perfekt boende för såväl familjeliv som för sociala tillställningar.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 5

Boarea: 152 kvm

Våningsplan: 2

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare
Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas