Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Skeppargatan 22 Östermalm 104 kvm

Sekelskifte högt och ljust med balkong

Charmig lägenhet på eftertraktad adress i representativ byggnad endast ett stenkast från Djurgårdens promenadstråk, Karlaplan och stadens puls. Lägenheten, som har en tilltalande planlösning med ordentliga ljusinsläpp i två väderstreck, karaktäriseras av tidstypiska detaljer såsom högt i tak, ekparkett, bröstpanel, vackra elementskydd samt speglade dörrar. Genomgående neutral färgsättning som tillsammans med den trevliga planlösningen skapar en harmonisk känsla i hela lägenheten. Här erbjuds en samlad sällskapsdel i fil mot gatan bestående av generöst vardagsrum som, genom speglade skjutdörrar, öppnar upp mot matsal med vackra pardörrar med blyinfattat glas. Ljust kök med bra arbetsytor, gott om förvaring, all maskinell utrustning samt rymlig matplats. Önskas istället en öppen planlösning mot matsalen finns möjlighet att enkelt ta ner väggen. Privat del med två sovrum mot lugn gård, balkong samt exklusivt renoverat badrum med dusch och badkar. Förening med god ekonomi.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Skeppargatan 22

Antal rum: 4

Boarea: 104 kvm

Våningsplan: 4

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer