Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd Nora strand 2A 1000 kvm

På eftertraktade Nora Strand, med sol från morgon till kväll och en fantastisk utsikt över Edsvikens glittrande vatten, ligger detta välplanerade och gediget byggda enplanshus. Huset andas rymd och harmoni i perfekt samklang med den väldisponerade utformningen tillsammans med den obrutna sjöutsikten från såväl sällskapsdelen som köket. Här erbjuds en tillbyggd matsalsdel från 2017 med panoramautsikt över vattnet, generöst sällskapsrum, rymligt kök med vita snickerier och gott om förvaring, bastu samt tre rogivande sovrum, varav master bedroom med badrum en suite. Från master bedroom finns även utgång till den soldränkta terrassen med utrymme för såväl matplats som loungemiljö. Från terrassen når man trappan upp till takaltanen som bjuder på en sagolik vy över vattenspegeln. Här åtnjuter man sol från såväl morgon till sen kväll. Huset är mycket väl underhållet och smakfullt renoverat. Till fastigheten hör även ett fullt inrett gästhus till om 25 kvm plus loft, byggt i samma stil och med samma kvalitativa materialval som huvudbyggnad. Här finns sovplats för två personer, kök samt badrum klätt i marmor.

Här bor du med gångavstånd till Danderyds centrum där finns goda kommunikationer, matbutiker, café och restauranger, vårdcentral, tandläkare, apotek och systembolag. I närheten finns även vackra promenad- och cykelstråk längst med hela Edsviken. Närhet till Kevinge golfbana, Danderyds IP, skolor samt Kvarnparksbadet som är en populär utomhuspool och naturlig träffpunkt för barnfamiljer sommartid.

Välkommen till ett boende utöver det vanliga.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Nora strand 2A

Antal rum: 6

Boarea: 223 kvm

Biarea: 35 kvm

Tomtarea: 1000 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer