Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Vasastan 75 kvm

Exklusivt renoverad lägenhet i vacker byggnad.

Trivsam och ljus lägenhet som nyligen har genomgått en omfattande renovering belägen i charmig 1800-tals byggnad. Lägenheten har en tilltalande öppen planlösning med ordentliga ljusinsläpp och karaktäriseras av vackra detaljer såsom högt i tak, djupa fönsternischer, vackra elementskydd, neutral färgsättning, exklusiva materialval samt speglade dörrar. Den välkomnande hallen delar på ett naturligt sätt av de sociala ytorna från den privata delen av lägenheten. Trivsam vardagsrumsdel i öppen planlösning mot väl tilltagen matplats och stort, välplanerat kök med gott om plats för förvaring, bra arbetsytor samt all maskinell utrustning. Kontor/sovrum med utgång till rymlig balkong samt avskilt sovrum med gott om garderobsutrymme mot lugn och lummig gård. Lyxigt badrum i Carraramarmor med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Förening med god ekonomi.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastan

Antal rum: 3

Boarea: 75 kvm

Våningsplan: 3

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare
Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas