Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Täby Viggbyholm - sjösidan 2968 kvm

Unikt sjöläge i Viggbyholm

Villan som ursprungligen uppfördes 1925 har under 2000-talet genomgått en omfattande ombyggnation och har numera en modern planlösning som karaktäriseras av öppna ytor, högt i tak, stora ljusinsläpp, fina golv med fiskbensparkett samt speglade dörrar. Elstyrda grindar och en tomtyta om nära 3 000 kvm skapar en ogenerad tillvaro för såväl den stora familjen som för släkt och vänner. Från poolen och dess omgivande terrasser har man en strålande utsikt över tomten med de två bryggorna och det öppna vattnet.
Villan erbjuder ett högklassigt boende med generösa glaspartier från de flesta rum med en sagolik vy över vattenspegeln. Det trivsamma köket med stor köksö och en väl tilltagen matplats blir husets självklara samlingspunkt. Förutom fyra sovrum och tre badrum, varav två ensuite, på samma våningsplan finns också en tonårsdel samt gym och separat lägenhet om 25 kvm. Trevligt inredd vinkällare, vidbyggt dubbelgarage och kajakställ återfinns också på fastigheten. En idyll endast 15 minuters bilfärd från Stockholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Viggbyholm - sjösidan

Antal rum: 12

Boarea: 637 kvm

Biarea: 178 kvm

Tomtarea: 2968 kvm

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare
Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas