Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd Kevinge strand 39A Stockholm 1641 kvm

Familjevilla på sjötomt i direkt västerläge beläget på en lugn återvändsgata i natursköna och eftertraktade Kevinge Strand. Här blickar huset ut över vackra Edsviken och dess glimrande vatten. Huset andas rymd och harmoni i perfekt samklang med den väldisponerade utformningen tillsammans med den obrutna sjöutsikten från de flesta rum. Entréplan är representativt med spatiöst sällskapsrum, öppen spis och flertalet stora fönster. Från sällskapsrummet når man terrassen, där man slås av sjöutsiktens fulla prakt. Vidare finner man kök med vita snickerier med gott om förvaring, bastu, tre rymliga sovrum varav master bedroom med stor klädkammare och utgång till altan. Här åtnjuter man sol från tidig förmiddag fram till att de sista solstrålarna försvinner i horisonten och Ulriksdals slott lyses upp på stranden mitt emot. Till fastigheten hör brygga, vinterbonat garage- samt gästhus.

Välkommen till en småstadsidyll nära Stockholm City, med golfbanans gröna kullar i öst och Edsvikens spegelblanka vatten i väst.

LÄS MER
FAKTA

Område: Stockholm

Adress: Kevinge strand 39A

Antal rum: 6

Boarea: 205 kvm

Tomtarea: 1641 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer