Beskrivning Bilder Karta
Danderyd Stockholm 1641 kvm

Familjevilla på sjötomt i direkt västerläge beläget på en lugn återvändsgata i natursköna och eftertraktade Kevinge Strand. Här blickar huset ut över vackra Edsviken och dess glimrande vatten. Huset andas rymd och harmoni i perfekt samklang med den väldisponerade utformningen tillsammans med den obrutna sjöutsikten från de flesta rum. Entréplan är representativt med spatiöst sällskapsrum, öppen spis och flertalet stora fönster. Från sällskapsrummet når man terrassen, där man slås av sjöutsiktens fulla prakt. Vidare finner man kök med vita snickerier med gott om förvaring, bastu, tre rymliga sovrum varav master bedroom med stor klädkammare och utgång till altan. Här åtnjuter man sol från tidig förmiddag fram till att de sista solstrålarna försvinner i horisonten och Ulriksdals slott lyses upp på stranden mitt emot. Till fastigheten hör brygga, vinterbonat garage- samt gästhus.

Välkommen till en småstadsidyll nära Stockholm City, med golfbanans gröna kullar i öst och Edsvikens spegelblanka vatten i väst.

LÄS MER
FAKTA

Område: Stockholm

Antal rum: 6

Boarea: 205 kvm

Tomtarea: 1641 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas