Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Grubbensringen 31
ALLA BILDER
Stockholm Grubbensringen 31 Kungsholmen 128.5 kvm 12 850 000 KR

Avskild oas mitt i city

Magnifik lägenhet på eftertraktad adress i bra skick med generös altan i sydvästläge där man åtnjuter en hänförande utsikt över takåsarna likväl som rosaskimrande kvällshimlar. Lägenheten karaktäriseras av stora spröjsade fönsterpartier där ljuset flödar från två väderstreck och tillsammans med den tilltalande planlösning skapar en rymlig och harmonisk känsla. Vardagsrum med två franska balkonger som öppnar upp mot den lummiga Grubbensparken skapar en villakänsla där inom- och utomhusmiljön smälter samman. Ljust och luftigt modernt arkitektritat kök av Vicco med påkostade materialval som Gaggenau vitvaror och bänkskiva i Carrara marmor. Upp till 4 sovrum och två högklassiskt renoverade badrum. Ett unikt boende i lugn idyll med närhet till både stadens puls och långa promenadstråk längs vattnet.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen

Adress: Grubbensringen 31

Antal rum: 5

Boarea: 128.5 kvm

Biarea: 9 kvm

Våningsplan: 3.4

Månadsavgift: 9695 KR/Månad

Pris/bud: 12 850 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Kungsholmen

På avslappnade Kungsholmen finns Stockholms stadshus, där nobelfesten hålls. Vissa av båtarna som är förtöjda vid Norr Mälarstrand blir till barer med livemusik på somrarna. I närliggande Rålambshovsparken finns även en liten strand och promenadstigar. Fridhemsgatan sträcker sig tvärs över ön, från Norr Mälarstrand i söder, via Fridhemsplan till Kungsholmsstrand i norr. Trappor leder ner till Kungsholmsstrand.

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer