Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Östermalm 164 kvm

Högt och ljust läge på Östermalm

Klassisk våning centralt belägen ett stenkast från city med högt läge på våning fem med hiss. Våningen, som flödar i ljus från väl tilltagna fönster i två väderstreck, har en tilltalande planlösning som passar bra för såväl familjeliv som för sociala tillställningar. Tre rum i fil mot gatan där den naturliga samlingspunkten blir det stora sällskapsrummet i mitten med skjutdörrar som öppnar upp mot matsal med öppen spis och dubbeldörrar mot solig balkong. Två sovrum och kök mot lugn innergård där nuvarande kök med fördel kan flyttas till det inre allrummet intill sällskapsrummet för att skapa ett stort och ljust kök och en mer privat sovrumsavdelning med ytterligare ett tredje sovrum mot den lugna innergården. Hela våningen har genomgående gott om förvaringsmöjligheter. Visst renoveringsbehov. Förening med god ekonomi.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 5

Boarea: 164 kvm

Våningsplan: 5

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare
Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas