Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd Djursholm 2356 kvm

Rymlig Djursholmsvilla anno 1905

Generös familjevilla ritad av John Bagger på attraktiv adress med gångavstånd till såväl vattnet och Djursholms torg som skolor, idrottsplats och kommunikationer. Huset har en tilltalande planlösning med ordentliga ljusinsläpp och karaktäriseras av vackra detaljer såsom hög takhöjd, stuckatur, fiskbensparkett, speglade dörrar, bröstpanel samt tidsenlig pärlspont. Här erbjuds en samlad sällskapsdel bestående av tre rejäla rum samt ett stort kök med rymlig matplats och utgång till terrass med härlig kvällssol. En inbjudande trappa leder upp till ett övre våningsplan med upp till fyra sovrum och tre badrum. Ytterligare en trappa upp återfinns två sovrum, badrum samt sällskapsrum. Nedre plan med relaxavdelning, vinkällare och garage. En mycket charmig fastighet som erbjuder lugn och avskildhet på en plan, insynsskyddad trädgårdstomt med fantastiskt läge i natursköna Djursholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Antal rum: 12

Boarea: 440 kvm

Biarea: 128 kvm

Tomtarea: 2356 kvm

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare
Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Villa Djursholm Bostadsbild Djursholmsvilla Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas