Beskrivning Bilder Karta
Haninge Baldersvägen 40 Dalarö :Stockholm 1301 kvm

Dalarö - Sekelskiftesdröm anno 1890 i genomgående bästa skick

Klassiskt och idylliskt drömboende anno 1890 som de senaste åren genomgått en genomgripande renovering och nu åter tronar i sin forna glans. Huset andas stil och harmoni med dess tidstypiska detaljer, i perfekt samklang med den väldisponerade utformningen tillsammans med den ljusa och luftiga atmosfären. Villan är belägen ett kort gångavstånd från vattnet på en lummig tomt om 1301 kvm med stora plana gräsytor, rik växtlighet och vackra stensättningar. Interiört erbjuds upp till fem sovrum, en härlig sällskapsdel med öppen planlösning till matsal och kök med dess vackert spröjsade fönster och med utgång till den spatiösa verandan. På övre plan finner man ett smakfullt inrett master bedroom, rogivande sällskapsrum, tornrum samt två terrasser med utsikt över det spegelblanka vattnet. Vidare på fastigheten finner man även ett gästhus med utsikt över den lummiga trädgården samt upp till fem parkeringsplatser. Den höga kvalitén löper som en röd tråd genom hela huset, där elegans samsas med detaljer från tiden. Välkommen till ett boende utöver det vanliga.

Dalarö är en oas endast 45 min från city med klassiskt midsommarfirande, tennisbana, seglarskola, badstränder och många vackra hus från förra sekelskiftet. Trevliga Dalarö by ger tillgång till mataffär, lanthandel, bageri, fiskaffär och ett flertal restauranger.

LÄS MER
FAKTA

Område: Dalarö :Stockholm

Adress: Baldersvägen 40

Antal rum: 8

Boarea: 181 kvm

Biarea: 67 kvm

Tomtarea: 1301 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Villa Dalarö Bostadsbild Sekelskifteshus dalarö

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer