Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Östermalm 102 kvm

Charmigt renoverad våning i vacker 20-tals fastighet i populära Lärkstan.

På en attraktiv adress i en synnerligen representativ fastighet är denna klassiska våning belägen. Våningen har en tilltalande planlösning med ordentliga ljusinsläpp och karaktäriseras av vackra detaljer såsom högt i tak, stuckatur, djupa fönsternischer, fiskbensparkett, neutral färgsättning samt gedigna dörrar. Stort och välplanerat kök med gott om plats för förvaring, bra arbetsytor samt all maskinell utrustning. Vardagsrummet, med fungerande öppen spis, är idag uppdelat med en glasad vägg mot ett tredje sovrum. Önskas istället en större matplats finns möjlighet att enkelt ta ner väggen, se alternativ planlösning. Ytterligare två sovrum mot lummig innergård samt badrum med dusch och badkar. Bra förening med god ekonomi.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 4

Boarea: 102 kvm

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare
Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas