Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Karlavägen 17, 1/2 tr Östermalm 102 kvm

Charmigt renoverad våning i vacker 20-tals fastighet i populära Lärkstan.

På en attraktiv adress i en synnerligen representativ fastighet är denna klassiska våning belägen. Våningen har en tilltalande planlösning med ordentliga ljusinsläpp och karaktäriseras av vackra detaljer såsom högt i tak, stuckatur, djupa fönsternischer, fiskbensparkett, neutral färgsättning samt gedigna dörrar. Stort och välplanerat kök med gott om plats för förvaring, bra arbetsytor samt all maskinell utrustning. Vardagsrummet, med fungerande öppen spis, är idag uppdelat med en glasad vägg mot ett tredje sovrum. Önskas istället en större matplats finns möjlighet att enkelt ta ner väggen, se alternativ planlösning. Ytterligare två sovrum mot lummig innergård samt badrum med dusch och badkar. Bra förening med god ekonomi.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Karlavägen 17, 1/2 tr

Antal rum: 4

Boarea: 102 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer