Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Orsavägen 29 Bromma :Stockholm 978 kvm

Byggmästarvilla anno 1933 belägen i natursköna och idylliska Nockeby med grönskande och lummig tomt. Här möts man av magnolia, syrén, rosenbuskar och ljuvlig rhododendron. Huset andas stil och harmoni med dess tidstypiska detaljer, i perfekt samklang med den väldisponerade utformningen tillsammans med det fina ljusinsläppet. Entréplan är representativt med generösa sällskapsrum, flertalet fönster och dess stora, vackra burspråk. Vid matsalen finns utgång till det italieninspirerade uterummet, där gränsen mellan inomhus- och utomhusmiljön suddas ut. Den stora tomten i hörnan av Folkaredalen vätter mot en allmänning, vilket gör huset till större delen insynsskyddad. Vidare finner du ett välutrustat kök, upp till fem sovrum, generös walk-in-closet, stor altan på övervåningen, loggia, inredd vind samt vinkällare ritad av arkitekt Svante Tengbom. Här finns gott om utrymmen för såväl de många vännerna som ett härligt levande familjeliv. Välkommen till en rogivande och privat oas.

LÄS MER
FAKTA

Område: Bromma :Stockholm

Adress: Orsavägen 29

Antal rum: 10

Boarea: 301 kvm

Biarea: 135 kvm

Tomtarea: 978 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer