Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Bromma :Stockholm 978 kvm

Byggmästarvilla anno 1933 belägen i natursköna och idylliska Nockeby med grönskande och lummig tomt. Här möts man av magnolia, syrén, rosenbuskar och ljuvlig rhododendron. Huset andas stil och harmoni med dess tidstypiska detaljer, i perfekt samklang med den väldisponerade utformningen tillsammans med det fina ljusinsläppet. Entréplan är representativt med generösa sällskapsrum, flertalet fönster och dess stora, vackra burspråk. Vid matsalen finns utgång till det italieninspirerade uterummet, där gränsen mellan inomhus- och utomhusmiljön suddas ut. Den stora tomten i hörnan av Folkaredalen vätter mot en allmänning, vilket gör huset till större delen insynsskyddad. Vidare finner du ett välutrustat kök, upp till fem sovrum, generös walk-in-closet, stor altan på övervåningen, loggia, inredd vind samt vinkällare ritad av arkitekt Svante Tengbom. Här finns gott om utrymmen för såväl de många vännerna som ett härligt levande familjeliv. Välkommen till en rogivande och privat oas.

LÄS MER
FAKTA

Område: Bromma :Stockholm

Antal rum: 10

Boarea: 301 kvm

Biarea: 135 kvm

Tomtarea: 978 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas