Beskrivning Bilder Planritningar Kontakt
Saint Vincent och Grenadinerna - Bequia Island
ALLA BILDER
Saint Vincent och Grenadinerna Bequia Island 1055 kvm 1 700 000 USD

Bequia Island - Karibiens bäst bevarade hemlighet

Villa Mount Pleasant ligger högt belägen ovanför Port Elizabeth och har en av Bequias mest hänförande utsikter. Denna moderna villa byggdes år 2013 och är ritad av slottsarkitekten Jacob Hidemark i modern arkitektur med stora fönsterpartier som ger härliga ljusinsläpp. Villan är uppförd i harmoni med naturen och har en stor rogivande terrass med pool och fantastisk utsikt över hamnen och havet. Hela uteplatsen flyter vackert ihop med omgivningen och de grönskande trädgårdarna med alla typer av tropiska blommor samt mogna fruktträd såsom banan-, granatäpple- och avokadoträd.

Villan består av fyra sovrum och är uppdelad i två separata delar där ingen detalj är lämnad åt slumpen. Samtliga detaljer och materialval är genomgående av högsta kvalitet och noggrant utvalda av nuvarande ägare som lät uppföra villan. I den första delen finns faciliteter såsom ett stort och socialt öppet kök i anslutning till den vidsträckta terrassen på entréplan samt master bedroom med badrum en-suite och egen veranda utanför sovrummet på övervåningen. Här kan man koppla av i hängmattan och blicka ut över den vackra viken i solnedgången. I den andra delen av villan erbjuds ytterligare två gedigna sovrum med varsitt badrum en-suite samt ett öppet kök med egen terrass. På nedre våningsplanet finns även en komplett studiolägenhet med eget kök, en privat terrass och egen entré som kan nås direkt från parkeringen.

Med sina mjuka sandstränder utspridda längs kusten och med sitt kuperade landskap av vacker natur samt skön blandning av hotell och ett lugnt tempo är Bequia Island en given plats för att skapa oförglömliga minnen för livet. Välkommen till paradiset!

LÄS MER
FAKTA

Land: Saint Vincent och Grenadinerna

Område: Bequia Island

Boarea: 204 kvm

Tomtarea: 1055 kvm

Pris/bud: 1 700 000 USD

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Kontaktperson

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Kontaktperson

  Värdera bostad

  Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

  Läs mer

  Underhand

  Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer

  Kunder söker

  Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

  Läs mer