Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Östermalm 47 kvm

Välplanerad och stilrent totalrenoverad lägenhet på attraktiv och åtråvärd adress, högst upp i vackert gårdshus där du här bor helt ogenerat utan insyn. Lägenheten karaktäriseras av fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier, ståtlig kakelugn, vackra golv, generös takhöjd och en genomgående, mycket trivsam planlösning. Nyrenoverat kök med all maskinell utrustning, generöst sällskapsrum med matplats och rofyllt sovrum, med tillhörande walk in closet, mot den lummiga innergården. Från köket nås den spatiösa balkongen. I sekelskifteshus med en modern interiör skapas här en symbios av stil, funktion och bekvämlighet med närhet till både stadspulsen och de vackra promenadstråken på Djurgården.

Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd till, endast en trappa upp. Hiss finns.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 2

Boarea: 47 kvm

Våningsplan: 3

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas