Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Banérgatan 29A Östermalm 47 kvm

Välplanerad och stilrent totalrenoverad lägenhet på attraktiv och åtråvärd adress, högst upp i vackert gårdshus där du här bor helt ogenerat utan insyn. Lägenheten karaktäriseras av fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier, ståtlig kakelugn, vackra golv, generös takhöjd och en genomgående, mycket trivsam planlösning. Nyrenoverat kök med all maskinell utrustning, generöst sällskapsrum med matplats och rofyllt sovrum, med tillhörande walk in closet, mot den lummiga innergården. Från köket nås den spatiösa balkongen. I sekelskifteshus med en modern interiör skapas här en symbios av stil, funktion och bekvämlighet med närhet till både stadspulsen och de vackra promenadstråken på Djurgården.

Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd till, endast en trappa upp. Hiss finns.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Banérgatan 29A

Antal rum: 2

Boarea: 47 kvm

Våningsplan: 3

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer