Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Norr Mälarstrand 22
ALLA BILDER
Stockholm Norr Mälarstrand 22 Kungsholmen - Norr Mälarstrand 42 kvm 4 490 000 KR

Högst upp i vacker Jugendfastighet med strålande sjöutsikt!

Högst upp i fastigheten med bedårande sjöutsikt finns denna ljusa och fina taklägenhet med hög takhöjd om dryga 3,50 m, där möjlighet till loft ges. Möjlig 2:a med öppen planlösning. Vacker och stambytt jugendfastighet med hiss till våningsplanet. Lägenheten ligger attraktivt på Norr Mälarstrands bästa del, och har närhet till både restauranger, joggingspår längs vattnet, Kungsholmstorg runt hörnet samt kort promenad till City och Gamla Stan. Utsikten är magisk med sjöutsikt och utsikt över söders höjder samt Gamla Stan.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen - Norr Mälarstrand

Adress: Norr Mälarstrand 22

Antal rum: 1

Boarea: 42 kvm

Biarea: 2 kvm

Våningsplan: 6

Månadsavgift: 1860 KR/Månad

Pris/bud: 4 490 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Kungsholmen - Norr Mälarstrand

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer