Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Skrattmåsvägen 11
ALLA BILDER
Vellinge Skrattmåsvägen 11 Falsterbo 1272 kvm 17 900 000 KR


Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av Falsterbo!
Upptäck denna magnifika tegelvilla, omsorgsfullt renoverad för att bevara sin charm samtidigt som den uppfyller alla moderna krav. Belägen i det anrika området Falsterbo, nära den idylliska Kärleksstigen, erbjuder denna bostad ett unikt tillfälle för en stor familj att hitta sitt drömhem.

Exklusivt och inbjudande
När du kliver in genom entréen möts du av en inbjudande atmosfär och en känsla av rymd. Köket, hjärtat i hemmet, är utrustat med en elegant köksö och är i öppen planlösning med matplatsen – perfekt för både vardagsmiddagar och stora bjudningar. I anslutning ligger det rymliga vardagsrummet, som pryds av vackra ekparkettgolv och utgång till den prunkande trädgården.

Funktion och komfort för hela familjen
Den genomtänkta planlösningen med sovrum på båda våningsplanen ger familjen både utrymme och flexibilitet. Villans höga takhöjd skapar en luftig och ljus miljö, medan de renoverade, kaklade badrummen i varma färger bjuder på en touch av lyx och komfort.

En oas för avkoppling och aktivitet
Den stora trädgården med en generös altan är en riktig oas där solen skiner hela dagen. Här kan du njuta av avkopplande stunder och trevliga samlingar med familj och vänner. För den aktiva familjen finns både garage och förråd som erbjuder gott om utrymme för fritidsaktiviteter och förvaring. Villan ligger på ett härligt läge med närhet till natur, strand, promenader och golf. Vill man ta sig till centrala Höllviken eller Malmö så ligger villan nära buss kommunikationer.

Ett hem att älska
Här vill man bo! Denna charmiga och eleganta villa i hjärtat av Falsterbo erbjuder en livsstil utöver det vanliga. Med sin unika kombination av tradition och modernitet är detta ett hem där du och din familj kan skapa minnen för livet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv allt som denna fantastiska bostad har att erbjuda.

LÄS MER
FAKTA

Område: Falsterbo

Adress: Skrattmåsvägen 11

Antal rum: 9

Boarea: 268 kvm

Biarea: 50 kvm

Tomtarea: 1272 kvm

Pris/bud: 17 900 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Falsterbo

Skanör och Falsterbo, två pärlor i Skånes sydvästra hörn, bär på en historia lika rik som deras sandstränder och salta havsluft. Deras namn ekar genom tiderna som platser av betydelse och skönhet. I Skanör möter man en atmosfär av medeltida charm. De slingrande kullerstensgränderna leder till pittoreska små torg där gamla kyrkor och vackra trähus står som vittnen till en svunnen tid av handel och sjöfart. Strosa längs hamnen och låt historiens vingslag smeka dina kinder, eller slå dig ner på någon av de mysiga kaféerna för att smaka på lokala delikatesser och njuta av utsikten över Öresund. Intill ligger Falsterbo, vars historia sträcker sig ännu längre tillbaka i tiden. Här, vid udden där Östersjön möter Kattegatt, har människor bott och verkat i århundraden. Falsterbo fyr, med sin majestätiska närvaro, står som en symbol för stadens koppling till havet och dess betydelse som navigationspunkt för sjöfarare under lång tid. Men det är inte bara historien som gör Skanör och Falsterbo till sådana magiska platser. Det är också naturen som omger dem. Sandstränderna sträcker sig mil efter mil längs kusten, lockande både solbadare och fågelskådare från när och fjärran. Här kan man vandra längs strandkanten och låta tankarna vandra fritt med vågornas rytm. Skanör och Falsterbo är platser där tiden tycks stå stilla, där det moderna livets stress och bekymmer ersätts av en känsla av lugn och harmoni. Det är platser där man kan återupptäcka sig själv och sitt inre lugn, och där varje besök lämnar ett outplånligt avtryck i själen.

Välkommen att kontakta oss

Ulrika Herrlin
Ansvarig mäklare

Ulrika Herrlin

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många ...

Kontakta mig
Marcus Herrlin
Reg. Fastighetsmäklare

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas