Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Slottsvägen 4
ALLA BILDER
Vellinge Slottsvägen 4 Falsterbo 1786 kvm 65 000 000 KR

Ett unikt boende utöver det vanliga!

Välkommen till denna arkitektritade tegelvilla i populära Falsterbo, där varje element är en hyllning till elegans och harmoni. Med närheten till Falsterbo GK, Falsterbohus och den magnifika Falsterbostranden blir din vardag fylld av ändlösa möjligheter till avkoppling och äventyr vid havet. Att kunna ta en kort promenad till den vackra stranden gör detta hem till en sann dröm för alla som älskar havet och dess lugnande närvaro. Njut av långa strandpromenader, avkopplande stunder med sanden mellan tårna och spektakulära solnedgångar.

När du kliver in genom dörren möts du av ett imponerande atrium som omsluter dig i ljus och lugn. Inspirerad av Feng Shui-principer är varje aspekt av detta hem designad för att främja välbefinnande och positiv energi. Interiören är en fusion av elegans och natur, med väl valda detaljer som smälter sömlöst samman. Här finner du generösa sociala ytor, ett väl utrustat kök med exklusiva materialval och utrustning, flertalet sovrum en-suite och soliga uteplatser där du kan njuta av varje solstråle från morgon till kväll. Inspirerad av Feng Shui-principer är varje aspekt av detta hem designad för att främja välbefinnande och positiv energi.

Huset är utrustat med moderna bekvämligheter för dagens livsstil, inklusive en hiss för enkel förflyttning mellan våningarna och dimbar belysning för att skapa rätt atmosfär för varje tillfälle.

För de som älskar uteliv erbjuds en charmig uteplats och ett rymligt orangeri där du kan avnjuta din omgivning året om. Den inbjudande poolen lockar till uppfriskande dopp på varma sommardagar medan terrassen bjuder in till avkoppling med panoramautsikt över området.
Med ett garage i källarplanet och en tomt skyddad från insyn, erbjuder detta hem den ultimata kombinationen av lyx och komfort.

Missa inte chansen att äga detta enastående hem i en av Sveriges mest eftertraktade kustnära samhällen.
Kontakta oss idag för att boka din privata visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett liv i harmoni och stil.

LÄS MER
FAKTA

Område: Falsterbo

Adress: Slottsvägen 4

Antal rum: 11

Boarea: 395 kvm

Biarea: 100 kvm

Tomtarea: 1786 kvm

Pris/bud: 65 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Falsterbo

Skanör och Falsterbo, två pärlor i Skånes sydvästra hörn, bär på en historia lika rik som deras sandstränder och salta havsluft. Deras namn ekar genom tiderna som platser av betydelse och skönhet. I Skanör möter man en atmosfär av medeltida charm. De slingrande kullerstensgränderna leder till pittoreska små torg där gamla kyrkor och vackra trähus står som vittnen till en svunnen tid av handel och sjöfart. Strosa längs hamnen och låt historiens vingslag smeka dina kinder, eller slå dig ner på någon av de mysiga kaféerna för att smaka på lokala delikatesser och njuta av utsikten över Öresund. Intill ligger Falsterbo, vars historia sträcker sig ännu längre tillbaka i tiden. Här, vid udden där Östersjön möter Kattegatt, har människor bott och verkat i århundraden. Falsterbo fyr, med sin majestätiska närvaro, står som en symbol för stadens koppling till havet och dess betydelse som navigationspunkt för sjöfarare under lång tid. Men det är inte bara historien som gör Skanör och Falsterbo till sådana magiska platser. Det är också naturen som omger dem. Sandstränderna sträcker sig mil efter mil längs kusten, lockande både solbadare och fågelskådare från när och fjärran. Här kan man vandra längs strandkanten och låta tankarna vandra fritt med vågornas rytm. Skanör och Falsterbo är platser där tiden tycks stå stilla, där det moderna livets stress och bekymmer ersätts av en känsla av lugn och harmoni. Det är platser där man kan återupptäcka sig själv och sitt inre lugn, och där varje besök lämnar ett outplånligt avtryck i själen.

Välkommen att kontakta oss

Marcus Herrlin
Ansvarig mäklare

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, ...

Kontakta mig
Ulrika Herrlin
Reg. Fastighetsmäklare

Ulrika Herrlin

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas