Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Mosslundavägen 251
ALLA BILDER
Kristianstad Mosslundavägen 251 5600 kvm 11 500 000 KR

Välkommen till en unik möjlighet att förvärva en ombyggd lada som förenar det bästa av modern design och genuina materialval i natursköna Mosslunda. Denna exklusiva fastighet erbjuder en extraordinär boendeupplevelse för den kräsne köparen som värdesätter stil, komfort och en rogivande miljö.

Vid första anblick slås man av den imponerande exteriören som smälter harmoniskt in i det omgivande landskapet. Stora fönster släpper in rikligt med dagsljus och erbjuder en magnifik utsikt över de öppna landskapen där betande får skapar en pastoral idyll.

Invändigt möts du av ett generöst tilltaget takhöjd med akustikpanel som ger en fantastisk rymd och akustik. Det putsade betonggolvet sprider en känsla av robust elegans och kontrasterar vackert med de genuina materialvalen som präglar hela bostaden. Den öppna planlösningen med ett stilrent kök och en inbjudande livingdel är perfekt för både vardagsliv och sociala tillställningar. Köket är fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror och genomtänkta detaljer som gör matlagningen till en ren fröjd.

Den öppna spisen i livingdelen blir en naturlig samlingspunkt under kyligare kvällar och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Sovrummet på entresolplanet är en privat oas med ett elegant badrum, vilket ger en känsla av hotelllyx i ditt eget hem. Ytterligare sovrum och en andra livingdel på samma plan erbjuder flexibel användning, oavsett om du behöver extra sovplatser, ett hemmakontor eller ett avkopplande utrymme för familjen.

Bostaden är belägen i Mosslunda, en lugn och pittoresk plats inte långt från Kristianstad och Åhus, känt för sina vackra stränder och närhet till havet. Här lever du i harmoni med naturen och har samtidigt bekvämt avstånd till stadens alla bekvämligheter.

Denna premiumfastighet är en unik chans att förverkliga drömmen om ett lantligt boende med modern komfort och hög standard. Kontakta oss idag för att boka en privat visning och upplev själv den magi som detta hem erbjuder.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Mosslundavägen 251

Antal rum: 4

Boarea: 375 kvm

Tomtarea: 5600 kvm

Pris/bud: 11 500 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, byggnation och drift av golfhotell samt exploatering av ett bostadsområde.
2013 flyttade familjen ner till Näset utanför Malmö då Marcus fick en möjlighet att arbeta inom sitt stora intresse med premium bilar. Efter antal år inom detta så kändes det naturligt att återvända till fastigheter och Marcus läste därför in mäklarutbildningen på FEI.

From mars 2023 så arbetar Marcus på Residence Christie´s i Malmö.

Mycket positivt och professionellt bemötande och fin service av Marcus! Vi är mycket nöjda med vår försäljning!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas