Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Lotsgatan 8
ALLA BILDER
Malmö Lotsgatan 8 ÖN - Limhamn 145 kvm 9 590 000 KR

Etagelägenhet med terrass och havsutsikt!

Stig in i denna ljusa och harmoniska etagelägenhet med sina två våningar och en total yta på 145 kvadratmeter. Denna bostad erbjuder inte bara bekvämlighet utan skapar även en unik boendeupplevelse.

Välkomnande och genomlyst av naturligt ljus möts du av en rymlig hall på entréplanet, komplett med praktiska garderober för smidig förvaring. Kökets och vardagsrummets moderna design utgör hjärtat av denna bostad. Det välutrustade köket, smyckat med stilrena vitvaror, blir en naturlig samlingsplats för såväl kulinariska äventyr som sociala stunder med nära och kära. Den öppna planlösningen ger en luftig känsla och underlättar den sociala interaktionen, medan generösa fönsterpartier ger en imponerande vy över havet, Öresundsbron och Köpenhamn.

Från köket kommer vi ut till den magnifika terrassen på 40 kvm, en utomhusoas som förlänger det sociala utrymmet och erbjuder en enastående utsikt över Öresund. Här kan du njuta av soliga dagar och varma sommarkvällar i en atmosfär av total avkoppling.

På det övre våningsplanet väntar tre charmiga sovrum, varav två stoltserar med panoramautsikt över det glittrande havet och det tredje öppnar upp mot föreningens grönskande område. Här finns ytterligare en entré till lägenheten och ett av de två badrummen. Två balkonger, en på vardera våningsplan, i österläge adderar ytterligare möjligheter att njuta av frisk luft och omgivningarna.

Närområdet kompletterar denna redan idylliska bostad med fina promenadstråk och närhet till allt du kan tänkas behöva – skolor, lekplatser, busshållplats och livsmedelsbutik samt vårdcentral, allt inom smidigt räckhåll.

LÄS MER
FAKTA

Område: ÖN - Limhamn

Adress: Lotsgatan 8

Antal rum: 5

Boarea: 145 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 7212 KR/Månad

Pris/bud: 9 590 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 923404 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

ÖN - Limhamn

Ön i Limhamn ligger i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i sydvästra Malmö kommun. Idag finns inte en bro utan en kort vägbank mellan Ön och Limhamn, så rent tekniskt är Ön en halvö. Under tiden som kalk bröts för cementproduktion i Limhamns kalkbrott användes området för dumpning av slaggprodukter, och lade därmed grunden för en ny konstgjord ö. Under första hälften av 1900-talet har olika industriella verksamheter bedrivits här: skeppsvarv (1916–1921) och flygplansproduktion (1925–1935). Två av kontorsbyggnaderna och en fabriksbyggnad står kvar idag och hyser Skolan på Ön, en närlivsbutik samt ett Friskis & Svettis. Ön delas i en nordlig och en sydlig del genom Övägen. Den norra delen av Ön började bebyggas i början av 1990-talet med flerbostadshus, den södra delen bebyggdes i slutet av 1990-talet. Ön används idag mycket till bostäder men har som sagt även skolan på ön och Friskis & Svettis. Ön är även känd för sportfiske och många fiskar på norra delen av ön. Där är även fiskebåtar som många väljer ta turer med. På ön brukar man även dyka och ta dykningskurser och det finns ett vrak utanför norra ön som många vill dyka ner och titta på. Några företag finns också på ön som massage, frisör och pizzeria.

Välkommen att kontakta oss

Ulrika Herrlin
Ansvarig mäklare

Ulrika Herrlin

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många ...

Kontakta mig
Marcus Herrlin
Reg. Fastighetsmäklare

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas