Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Lotsgatan 8
ALLA BILDER
Malmö Lotsgatan 8 ÖN - Limhamn 145 kvm 9 590 000 KR

Etagelägenhet med terrass och havsutsikt!

Träd in i denna förtrollande etagelägenhet, där ljus och harmoni samsas på en total yta av 145 kvadratmeter, och du kommer omedelbart att känna dig hemma. Denna bostad bjuder inte bara på bekvämlighet, utan skapar även en unik och minnesvärd boendeupplevelse.

Vid entrén möts du av en rymlig hall som välkomnar dig generöst med naturligt ljus och praktiska garderober för en smidig förvaring. Hjärtat av hemmet utgörs av det moderna köket och vardagsrummet, där en stilren design och välutrustade vitvaror möts i en öppen planlösning. Här samlas du för kulinariska äventyr och sociala stunder, med generösa fönsterpartier som ramar in en hisnande vy över havet, Öresundsbron och Köpenhamn.

Stig ut från köket och upptäck den magnifika terrassen på 40 kvadratmeter, en utomhusoas som förlänger det sociala utrymmet och bjuder in till total avkoppling med en enastående utsikt över Öresund. Här kan du njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar i en atmosfär av total lycka.

På det övre våningsplanet väntar tre charmiga sovrum, varav två skryter med panoramautsikt över det glittrande havet och det tredje öppnar upp mot föreningens grönskande område. Här finner du även en andra entré till lägenheten och ett av de två badrummen. Två balkonger, en på vardera våningsplan i österläge, ger ytterligare möjligheter att njuta av frisk luft och omgivningarna.

Både undre och övre plan kan nås via hiss från trapphuset.

Det omkringliggande området kompletterar denna idylliska bostad med vackra promenadstråk och närhet till alla bekvämligheter du kan önska dig – skolor, lekplatser, busshållplats, livsmedelsbutiker och vårdcentral, allt inom bekvämt räckhåll.

Om du söker en harmonisk och elegant bostad där varje detalj bidrar till en oöverträffad livskvalitet, behöver du inte leta längre. Denna etagelägenhet är den ultimata adressen för den som värdesätter både komfort och stil. Kontakta oss nu för att boka din visning och upptäcka din framtida drömhem!

LÄS MER
FAKTA

Område: ÖN - Limhamn

Adress: Lotsgatan 8

Antal rum: 5

Boarea: 145 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 7212 KR/Månad

Pris/bud: 9 590 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 923404 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

ÖN - Limhamn

Ön i Limhamn ligger i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i sydvästra Malmö kommun. Idag finns inte en bro utan en kort vägbank mellan Ön och Limhamn, så rent tekniskt är Ön en halvö. Under tiden som kalk bröts för cementproduktion i Limhamns kalkbrott användes området för dumpning av slaggprodukter, och lade därmed grunden för en ny konstgjord ö. Under första hälften av 1900-talet har olika industriella verksamheter bedrivits här: skeppsvarv (1916–1921) och flygplansproduktion (1925–1935). Två av kontorsbyggnaderna och en fabriksbyggnad står kvar idag och hyser Skolan på Ön, en närlivsbutik samt ett Friskis & Svettis. Ön delas i en nordlig och en sydlig del genom Övägen. Den norra delen av Ön började bebyggas i början av 1990-talet med flerbostadshus, den södra delen bebyggdes i slutet av 1990-talet. Ön används idag mycket till bostäder men har som sagt även skolan på ön och Friskis & Svettis. Ön är även känd för sportfiske och många fiskar på norra delen av ön. Där är även fiskebåtar som många väljer ta turer med. På ön brukar man även dyka och ta dykningskurser och det finns ett vrak utanför norra ön som många vill dyka ner och titta på. Några företag finns också på ön som massage, frisör och pizzeria.

Välkommen att kontakta oss

Ulrika Herrlin
Ansvarig mäklare

Ulrika Herrlin

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många ...

Kontakta mig
Marcus Herrlin
Reg. Fastighetsmäklare

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas