Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Malmövägen 9C
ALLA BILDER
Ystad Malmövägen 9C Ystad 145 kvm Pris på förfrågan

Fantastiskt Penthouse i Ystad!

Denna 145 kvadratmeter stora penthouse-lägenhet i hjärtat av Ystad erbjuder en exklusiv boendeupplevelse med omsorgsfullt utvalda detaljer och modern design. I hallen välkomnas du av en vägg klädd med akustikpanel och rymliga ytor. Med sin genomgående parkett i ask och infällda spotlights i hela lägenheten utstrålar den en varm och inbjudande atmosfär.

Lägenheten har tre sovrum, där det primära sovrummet inkluderar en walk-in closet och ett av de andra sovrummen har konverterats till ett kontor.
Köket och vardagsrummet är utformade i en ljusgrå ton med en central köksö i svart granit. Induktionshällen och den bänkintegrerade fläkten kompletterar det elegant. Sittplatser för fyra gör det till en perfekt samlingspunkt i hemmet. I anslutning till köket finns en matplats med gott om utrymme för 8-10 sittplatser, en ideal plats för middagar och umgänge. Bostaden erbjuder även två fullstora badrum. Det ena badrummet är kakelbelagt i marmor med mosaikgolv. Det finns också ett gästbadrum med ljusbeige kakelgolv och vita klinkerväggar. Den rymliga tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Miele, vilket gör vardagsbestyren enklare och mer bekväma.

Utomhusutrymmet är en verklig pärla, med en terass utrustad med jacuzzi som fångar solen från förmiddag fram till kvällen, och en inglasad balkong med infravärme som erbjuder en fantastisk utsikt över havet och omgivningen.
Detaljer som garageplats adderar ytterligare bekvämlighet till detta redan imponerande boende. Dess centrala läge i Ystad garanterar närhet till allt du kan tänkas behöva - från butiker och restauranger till vackra promenadstråk längs med havet. För familjen finns även skola ett stenkast bort.

Varmt välkommen på visning och upplev själv vad denna magnifika bostad har att erbjuda.

LÄS MER
FAKTA

Område: Ystad

Adress: Malmövägen 9C

Antal rum: 5

Boarea: 145 kvm

Våningsplan: 7

Månadsavgift: 10089 KR/Månad

Indirekt nettoskuldsättning: 2043917 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

Pris/bud: Pris på förfrågan

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Ystad

Välkommen att kontakta oss

Ulrika Herrlin
Ansvarig mäklare

Ulrika Herrlin

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många ...

Kontakta mig
Marcus Herrlin
Reg. Fastighetsmäklare

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas