Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Ribersborgsvägen 3B
ALLA BILDER
Malmö Ribersborgsvägen 3B Fridhem 1155 kvm 24 950 000 KR

Stilfull elegans på FridhemEtt hem där drömmar tar form

I lugna och exklusiva Fridhem står denna villa, ett hem som är lika tidlöst som det är modernt. Här bor man med närhet till Ribersborgsstranden, stadskärnan och livsmedelsbutiker. Dess läge är idealiskt för den som uppskattar närhet till natur och grönområden, samtidigt som stadens puls aldrig är långt borta.

När du kliver in i denna välplanerade villa möts du av en inbjudande atmosfär som genomsyras av högkvalitativa material och en omsorgsfull design. Huset har genomgått en omfattande renovering och det finns 10 rum inklusive 4-5 sovrum, där varje utrymme är utformat för att maximera både komfort och funktionalitet. I hjärtat av detta hem finner du köket, en plats där design och funktionalitet möts i en perfekt symbios. De noggrant utvalda materialen och den omsorgsfullt planerade designen skapar en atmosfär som är både varm och välkomnande. Dess öppna och luftiga yta, ackompanjerad av den smakfulla inredningen, bidrar till husets övergripande känsla av hemtrevnad och komfort. Det är utrustat med toppmoderna faciliteter från välkända varumärken som Bosch, Siemens och AEG, samt en bänkskiva i granit och ek som tillför en känsla av lyx.

På golvet vilar en hårdvaxoljad stavparkett på övre plan och lackad stavparkett på nedre plan, vilket ger en känsla av värme och hemtrevnad. Det detaljrika orangeriet är en unik detalj i hemmet, vinterbonat med träregelstommar och takfönster, vilket skapar en perfekt plats för avkoppling året runt. Lägg därtill ett imponerande vinrum, skräddarsytt och tempererat, erbjuder plats för ca 500 flaskor och talar till den sanna vinälskaren. Badrummen är elegant utformade med moderna faciliteter, vilket skapar en spa-liknande upplevelse i hemmet. Till detta läggs en funktionell walk-in-garderob med heltäckningsmatta och platsbyggd finsnickeri.

Detta hem är en sann dröm för den exklusiva köparen som värderar kvalitet, stil och ett privilegierat läge. Ett unikt tillfälle att förvärva en av Malmös mest eftertraktade fastigheter. Varmt välkommen på visning och upplev denna villa som erbjuder det allra bästa av lyxigt boende.

LÄS MER
FAKTA

Område: Fridhem

Adress: Ribersborgsvägen 3B

Antal rum: 10

Boarea: 329 kvm

Biarea: 50 kvm

Tomtarea: 1155 kvm

Pris/bud: 24 950 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Fridhem

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, byggnation och drift av golfhotell samt exploatering av ett bostadsområde.
2013 flyttade familjen ner till Näset utanför Malmö då Marcus fick en möjlighet att arbeta inom sitt stora intresse med premium bilar. Efter antal år inom detta så kändes det naturligt att återvända till fastigheter och Marcus läste därför in mäklarutbildningen på FEI.

From mars 2023 så arbetar Marcus på Residence Christie´s i Malmö.

Mycket positivt och professionellt bemötande och fin service av Marcus! Vi är mycket nöjda med vår försäljning!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer