Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Malmö Fridhem 1155 kvm

Stilfull elegans på FridhemEtt hem där drömmar tar form

I lugna och exklusiva Fridhem står denna villa, ett hem som är lika tidlöst som det är modernt. Här bor man med närhet till Ribersborgsstranden, stadskärnan och livsmedelsbutiker. Dess läge är idealiskt för den som uppskattar närhet till natur och grönområden, samtidigt som stadens puls aldrig är långt borta.

När du kliver in i denna välplanerade villa möts du av en inbjudande atmosfär som genomsyras av högkvalitativa material och en omsorgsfull design. Huset har genomgått en omfattande renovering och det finns 10 rum inklusive 4-5 sovrum, där varje utrymme är utformat för att maximera både komfort och funktionalitet. I hjärtat av detta hem finner du köket, en plats där design och funktionalitet möts i en perfekt symbios. De noggrant utvalda materialen och den omsorgsfullt planerade designen skapar en atmosfär som är både varm och välkomnande. Dess öppna och luftiga yta, ackompanjerad av den smakfulla inredningen, bidrar till husets övergripande känsla av hemtrevnad och komfort. Det är utrustat med toppmoderna faciliteter från välkända varumärken som Bosch, Siemens och AEG, samt en bänkskiva i granit och ek som tillför en känsla av lyx.

På golvet vilar en hårdvaxoljad stavparkett på övre plan och lackad stavparkett på nedre plan, vilket ger en känsla av värme och hemtrevnad. Det detaljrika orangeriet är en unik detalj i hemmet, vinterbonat med träregelstommar och takfönster, vilket skapar en perfekt plats för avkoppling året runt. Lägg därtill ett imponerande vinrum, skräddarsytt och tempererat, erbjuder plats för ca 500 flaskor och talar till den sanna vinälskaren. Badrummen är elegant utformade med moderna faciliteter, vilket skapar en spa-liknande upplevelse i hemmet. Till detta läggs en funktionell walk-in-garderob med heltäckningsmatta och platsbyggd finsnickeri.

Detta hem är en sann dröm för den exklusiva köparen som värderar kvalitet, stil och ett privilegierat läge. Ett unikt tillfälle att förvärva en av Malmös mest eftertraktade fastigheter. Varmt välkommen på visning och upplev denna villa som erbjuder det allra bästa av lyxigt boende.
Säljes med friskrivningsklausul.

LÄS MER
FAKTA

Område: Fridhem

Antal rum: 10

Boarea: 329 kvm

Biarea: 50 kvm

Tomtarea: 1155 kvm

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Marcus Herrlin
Ansvarig mäklare

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, ...

Kontakta mig
Ulrika Herrlin
Reg. Fastighetsmäklare

Ulrika Herrlin

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas