Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Branteviksvägen 76
ALLA BILDER
Simrishamn Branteviksvägen 76 Brantevik 1263 kvm 9 500 000 KR

Klassisk Skåne-charm möter modern elegans!


Stig in i denna enastående skånelänga som ligger diskret inbäddad i den idylliska omgivningen av det charmiga fiskeläget Brantevik på Österlen. Med en perfekt kombination av tidlös charm och modern elegans, har denna bostad genomgått en omsorgsfull renovering och tillbyggnation som förhöjer dess karaktär till det extraordinära.

När dina fötter möter klinkergolvet och blicken dras till de synliga bjälkarna och de vita putsade väggarna, är det svårt att inte känna sig omsluten av en varm och välkomnande atmosfär. Det vackra klinkergolvet ger en modern touch till de traditionella inslagen, medan det välutrustade och ultramoderna köket med en magnifik köksö i granit tar matlagningen till nya höjder. Här finner du inte bara de grundläggande faciliteterna, utan även exklusiva detaljer såsom vinkylar, inbyggd kaffemaskin och en öppen spis som kombinerar klassisk elegans med modern komfort. Det genomgående golvvärmen på det nedre planet är en välsignelse under de svalare årstiderna och skapar en känsla av ständig omsorg och bekvämlighet.

Den ultramoderna tillbyggnaden erbjuder en skicklig förening av design och funktionalitet, med stora skjutbara fönsterpartier och generösa öppningar som skapar en luftig och ljus interiör. En vacker danskdesignad vedspis ger en extra touch av mysighet och hjälper till att skapa den inbjudande atmosfären. Skjutdörrarna som leder ut till den frodiga trädgården gör detta utrymme till en perfekt plats för både avkoppling och sociala sammankomster, där både matplats och loungeytor smidigt kan samexistera.

Bostadens två badrum är enastående i sin enkelhet och elegans, klädda i vacker gotländsk kalksten och även här återfinns den välkomnande golvvärmen som ger en extra touch av lyx och komfort.

För dina nära och kära som önskar stanna över natten, står det charmiga gästhuset om 20 kvm till förfogande. Med en bekväm planlösning som inkluderar ett rum med litet pentry och ett badrum klätt i gotländsk kalksten, erbjuder gästhuset en bekväm och avskild plats med en bedårande utsikt över den Natura-klassade betesmarken, vilket garanterar en bestående känsla av lugn och ro.

Med ett idealiskt avstånd på endast cirka 100 meter till stranden och en kort promenad till den närliggande båthamnen kan du enkelt njuta av Österlens otroliga skönhet och dess förtrollande omgivningar. Simrishamn, med sitt omfattande utbud av faciliteter, restauranger och tågförbindelser till Malmö och andra destinationer, ligger också inom bekvämt cykelavstånd. Med bussen precis utanför dörren är det lätt att uppskatta den smidiga anslutningen till staden och dess rika utbud av tjänster.

Tveka inte att kontakta oss redan idag för att ta det första steget mot att förvärva denna enastående bostad och upplev Österlens oemotståndliga charm på sitt allra bästa.

LÄS MER
FAKTA

Område: Brantevik

Adress: Branteviksvägen 76

Antal rum: 4

Boarea: 170 kvm

Tomtarea: 1263 kvm

Pris/bud: 9 500 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Vänligen kontakta Ulrika Herrlin för bokning av visning!

Lördag 20 Apr

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Brantevik

I byn finns flera restauranger och B&B, det finns service som tandläkare och en förskola, Branteviksbarn, som drivs i ett föräldrakooperativ. Djurlivet är rikt här och under hösten sträcker sjöfåglarna nära land vilket attraherar fågelskådare. Byns badplast heter Vejakåsen och man kan vandra Skåneleden söderut mot Grönet där stenrösen och gravkullar är minnen från järn- och bronsåldern. Andra exempel på fornlämningar är de hällristningar som bevarats vid sidan av gatorna och husen inne i Brantevik. Brantevik är idag mycket populärt för arrangemeng som jazzkvällar, konstutställningar och teaterföreställningar av SommarScen Österlen. Områdets tre bästa: Musik under stjärnorna- Musik i sommaren sen 1989 Hylkegården- Kaffestuga och butik på charmig gård SommarScen Österlen- Teaterförening för barn och ungdomar

Välkommen att kontakta oss

Ulrika Herrlin
Ansvarig mäklare

Ulrika Herrlin

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många ...

Kontakta mig
Marcus Herrlin
Reg. Fastighetsmäklare

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas