Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Branteviksvägen 76
ALLA BILDER
Simrishamn Branteviksvägen 76 Brantevik 1263 kvm Pris på förfrågan

Klassisk Skåne charm möter modern elegans!


Stig in i denna enastående skånelänga som ligger diskret inbäddad i den idylliska omgivningen av det charmiga fiskeläget Brantevik på Österlen. Med en perfekt kombination av tidlös charm och modern elegans, har denna bostad genomgått en omsorgsfull renovering och tillbyggnation som förhöjer dess karaktär till det extraordinära.

När dina fötter möter klinkergolvet och blicken dras till de synliga bjälkarna och de vita putsade väggarna, är det svårt att inte känna sig omsluten av en varm och välkomnande atmosfär. Det vackra klinkergolvet ger en modern touch till de traditionella inslagen, medan det välutrustade och ultramoderna köket med en magnifik köksö i granit tar matlagningen till nya höjder. Här finner du inte bara de grundläggande faciliteterna, utan även exklusiva detaljer såsom vinkylar, inbyggd kaffemaskin och en öppen spis som kombinerar klassisk elegans med modern komfort. Det genomgående golvvärmen på det nedre planet är en välsignelse under de svalare årstiderna och skapar en känsla av ständig omsorg och bekvämlighet.

Den ultramoderna tillbyggnaden erbjuder en skicklig förening av design och funktionalitet, med stora skjutbara fönsterpartier och generösa öppningar som skapar en luftig och ljus interiör. En vacker danskdesignad vedspis ger en extra touch av mysighet och hjälper till att skapa den inbjudande atmosfären. Skjutdörrarna som leder ut till den frodiga trädgården gör detta utrymme till en perfekt plats för både avkoppling och sociala sammankomster, där både matplats och loungeytor smidigt kan samexistera.

Bostadens två badrum är enastående i sin enkelhet och elegans, klädda i vacker gotländsk kalksten och även här återfinns den välkomnande golvvärmen som ger en extra touch av lyx och komfort.

För dina nära och kära som önskar stanna över natten, står det charmiga gästhuset om 20 kvm till förfogande. Med en bekväm planlösning som inkluderar ett rum med litet pentry och ett badrum klätt i gotländsk kalksten, erbjuder gästhuset en bekväm och avskild plats med en bedårande utsikt över den Natura-klassade betesmarken, vilket garanterar en bestående känsla av lugn och ro.

Med ett idealiskt avstånd på endast cirka 100 meter till stranden och en kort promenad till den närliggande båthamnen kan du enkelt njuta av Österlens otroliga skönhet och dess förtrollande omgivningar. Simrishamn, med sitt omfattande utbud av faciliteter, restauranger och tågförbindelser till Malmö och andra destinationer, ligger också inom bekvämt cykelavstånd. Med bussen precis utanför dörren är det lätt att uppskatta den smidiga anslutningen till staden och dess rika utbud av tjänster.

Tveka inte att kontakta oss redan idag för att ta det första steget mot att förvärva denna enastående bostad och upplev Österlens oemotståndliga charm på sitt allra bästa.

LÄS MER
FAKTA

Område: Brantevik

Adress: Branteviksvägen 76

Antal rum: 4

Boarea: 170 kvm

Tomtarea: 1263 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Brantevik

I byn finns flera restauranger och B&B, det finns service som tandläkare och en förskola, Branteviksbarn, som drivs i ett föräldrakooperativ. Djurlivet är rikt här och under hösten sträcker sjöfåglarna nära land vilket attraherar fågelskådare. Byns badplast heter Vejakåsen och man kan vandra Skåneleden söderut mot Grönet där stenrösen och gravkullar är minnen från järn- och bronsåldern. Andra exempel på fornlämningar är de hällristningar som bevarats vid sidan av gatorna och husen inne i Brantevik. Brantevik är idag mycket populärt för arrangemeng som jazzkvällar, konstutställningar och teaterföreställningar av SommarScen Österlen. Områdets tre bästa: Musik under stjärnorna- Musik i sommaren sen 1989 Hylkegården- Kaffestuga och butik på charmig gård SommarScen Österlen- Teaterförening för barn och ungdomar

Ulrika Herrlin

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många år har hon tillsammans med sin man utvecklat olika bostadsprojekt och valde 2019 att sätta igång att studera till fastighetsmäklare. 2020 blev hon registrerad mäklare och arbetar sen 2023 på Residence Christie´s Real Estate i Malmö, Skåne. Sin lediga tid spenderar hon i stallet och har ett stort kontaktnät bland hästintresserade i både Malmö, på Näset och i övriga Skåne.

Ulrika Herrlin bemötte oss på ett trevligt sätt och överträffade våra förväntningar, genom ett snabbt agerande, som ledde till försäljningen. Information om allt som måste göras samt alltid tillgänglig har varit till stor hjälp för oss. Vi rekommenderar varmt Ulrika som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer