Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Branteviksvägen 76
ALLA BILDER
Simrishamn Branteviksvägen 76 Brantevik 1263 kvm 9 500 000 KR

Klassisk Skåne-charm möter modern elegans!


Välkommen till denna exceptionella skånelänga, smakfullt dold i den pittoreska omgivningen av det förtrollande fiskeläget Brantevik på Österlen. Ett mästerverk av tidlös elegans och modern komfort, denna bostad har genomgått en noggrann renovering och tillbyggnad för att lyfta den till enastående nivåer av exklusivitet.

Det ögonblick du kliver in och känner det kalla klinkergolvet under dina fötter och låter blicken svepa över de synliga bjälkarna och de elegant putsade väggarna, omsluts du av en varm och inbjudande atmosfär. Det välutrustade köket, komplett med en imponerande granitköksö, är en modern gastronomisk oas som erbjuder inte bara nödvändiga faciliteter utan även lyxiga detaljer som vinkylar, inbyggd kaffemaskin och en stilfull öppen spis som kombinerar klassisk charm med modern bekvämlighet. Golvvärmen på nedre våningen är en subtil påminnelse om omsorgen som lagts ned i varje detalj, vilket skapar en känsla av evig komfort och välbefinnande.

Den ultramoderna tillbyggnaden är en konstnärlig blandning av form och funktion, med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en känsla av rymd och frihet. En elegant danskdesignad vedspis tillför en extra touch av välbefinnande och hjälper till att skapa en inbjudande atmosfär, medan skjutdörrarna som leder ut till trädgården skapar en perfekt symbios mellan inomhus och utomhus.

Badrummen är en hyllning till enkelhet och elegans, klädda i vacker gotländsk kalksten och återspeglar den samma känsla av lyx och bekvämlighet som genomsyrar hela bostaden.

Det charmiga gästhuset på 20 kvm erbjuder en avskild fristad för dina gäster, komplett med ett litet pentry och ett badrum klätt i gotländsk kalksten. Med en bedårande utsikt över den Natura-klassade betesmarken kan de njuta av lugnet och ro i fullständig komfort.

Med stranden bara en kort promenad bort och den närliggande båthamnen inom bekvämt räckhåll kan du enkelt utforska Österlens vackra omgivningar. Simrishamns rika utbud av faciliteter och restauranger finns också inom cykelavstånd, med smidiga tågförbindelser till Malmö och andra destinationer för att upptäcka ännu mer av denna enastående region.

Välkommen till ditt nya paradis, där tidlös charm möter modern lyx i en perfekt harmoni av stil och komfort.

Tveka inte att kontakta oss redan idag för att ta det första steget mot att förvärva denna enastående bostad och upplev Österlens oemotståndliga charm på sitt allra bästa.

LÄS MER
FAKTA

Område: Brantevik

Adress: Branteviksvägen 76

Antal rum: 4

Boarea: 170 kvm

Tomtarea: 1263 kvm

Pris/bud: 9 500 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Brantevik

I byn finns flera restauranger och B&B, det finns service som tandläkare och en förskola, Branteviksbarn, som drivs i ett föräldrakooperativ. Djurlivet är rikt här och under hösten sträcker sjöfåglarna nära land vilket attraherar fågelskådare. Byns badplast heter Vejakåsen och man kan vandra Skåneleden söderut mot Grönet där stenrösen och gravkullar är minnen från järn- och bronsåldern. Andra exempel på fornlämningar är de hällristningar som bevarats vid sidan av gatorna och husen inne i Brantevik. Brantevik är idag mycket populärt för arrangemeng som jazzkvällar, konstutställningar och teaterföreställningar av SommarScen Österlen. Områdets tre bästa: Musik under stjärnorna- Musik i sommaren sen 1989 Hylkegården- Kaffestuga och butik på charmig gård SommarScen Österlen- Teaterförening för barn och ungdomar

Välkommen att kontakta oss

Ulrika Herrlin
Ansvarig mäklare

Ulrika Herrlin

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många ...

Kontakta mig
Marcus Herrlin
Reg. Fastighetsmäklare

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas