Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Malmö 1657 kvm

Påkostad villa på havsnära läge! - SÅLD !

Välkommen till magiska Fridhems och Rosenholms Allé 15. Denna enastående villa är en sällsynt pärla som erbjuder en kombination av tidlös skönhet, påkostad inredning och en plats som är så mycket mer än enbart ett hem.

Med sina nio rymliga rum och en total boyta om imponerande 360 kvadratmeter, här finns allt du kan önska dig och mer därtill. Byggd år 1992 och senare ombyggd 1996, har detta hem förfinats till perfektion och erbjuder en unik planlösning med eleganta rundade hörn och klassiska materialval som ger varje rum en känsla av överdåd och komfort. Husets fördelar är många. Unik planlösning med rundade hörn ger varje rum karaktär och en känsla av rymd. Inredningen är påkostad med kvalitetsmaterial som förstärker den klassiska stilen och ger en tidlös elegans. Här kan du skapa minnen och uppleva lyxiga vardagar som du förtjänar.

Men låt oss börja med trädgården, som är lika imponerande som själva huset. Här finner du en insynsskyddad och grönskande oas som omger dig med fridfullhet och ro. På trädäcket har du gott om plats att njuta av umgänge utomhus, middagar under stjärnorna eller helt enkelt koppla av i skuggan av grönska. Trädgården är som en fantastisk förlängning av det eleganta hemmet.
När det kommer till närområdet, är detta ett av Fridhems mest populära områden. Nära havet och omgivet av ett stort villaområde, finns här en harmonisk balans mellan natursköna vyer och stadens bekvämligheter. Med goda kommunikationsmöjligheter genom närbelägna bussar och en livsmedelsbutik inom räckhåll, har du allt du behöver precis runt hörnet.

Sammanfattningsvis är Rosenholms Allé 15 mycket mer än bara ett hem - det är en livsstil och en möjlighet att äga något alldeles extraordinärt. Om du strävar efter det allra bästa, kontakta oss omedelbart för att boka en visning och upptäck den ultimata kombinationen av elegans och komfort. Din dröm väntar här på Rosenholms Allé.

LÄS MER
FAKTA

Antal rum: 9

Boarea: 360 kvm

Biarea: 107 kvm

Tomtarea: 1657 kvm

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare
Marcus Herrlin

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, byggnation och drift av golfhotell samt exploatering av ett bostadsområde.
2013 flyttade familjen ner till Näset utanför Malmö då Marcus fick en möjlighet att arbeta inom sitt stora intresse med premium bilar. Efter antal år inom detta så kändes det naturligt att återvända till fastigheter och Marcus läste därför in mäklarutbildningen på FEI.

From mars 2023 så arbetar Marcus på Residence Christie´s i Malmö.

Mycket positivt och professionellt bemötande och fin service av Marcus! Vi är mycket nöjda med vår försäljning!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas