Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Västra Varvsgatan 39
ALLA BILDER
Malmö Västra Varvsgatan 39 Västra Hamnen 237 kvm Pris på förfrågan

En av områdets mest unika bostäder!


Stig in i denna extraordinära bostadsrätt som sätter en ny standard för exklusivt boende på Västra Varvsgatan 39 i Malmö! Denna magnifika våning, fördelad över två våningsplan, erbjuder en oöverträffad kombination av förstklassig design och eleganta detaljer, vilket skapar en atmosfär av ren förtrollning och exklusivitet.

På femte våningen välkomnas du av ett privat sovrum med egen balkong, ett exklusivt vardagsrum med panoramafönster som öppnar upp mot den glittrande horisonten och ett stort, elegant badrum komplett med dusch, badkar och bastu. Generösa garderobsutrymmen bidrar till den bekvämlighet som genomsyrar varje del av denna bostad. Här finns även möjlighet att skapa ytterligare två sovrum för den som önskar utöka boendeutrymmet.

En vacker trappa leder dig sedan till sjätte våningen, där de sociala utrymmena tar plats. Ett genomgående fönsterparti sträcker sig längs hela våningsplanet och leder ut till den fantastiska 100 kvm stora inglasade terrassen från båda sidor. Här på den ena sidan finner du ett förstklassigt kök från Siematic med högkvalitativa vitvaror från Gaggenau. Den imponerande matplatsen rymmer upp till 10-12 personer och bjuder på en hisnande utsikt över Öresunds horisont. I anslutning till matplatsen finner du även den inbjudande gasspisen, som skänker både värme och atmosfär.

På den andra sidan av våningsplanet öppnar sig en avkopplande lounge med tillhörande bar samt en förbluffande vinkällare med glasväggar och glasdörrar. På terrassen kan du njuta av enastående solnedgångar medan du lagar mat vid det välutrustade uteköket eller tar ett uppfriskande dopp i den privata poolen. Detta är en oas av avkoppling och underhållning utomhus, med en vy över det vidsträckta havet som är svår att överträffa. Hissen i huset tar dig till femte våningen, men med rätt nyckel tar den dig ända upp till sjätte våningen via en privat ingång.

Denna förtrollande bostadsrätt är belägen i den eftertraktade föreningen Brf Sjöormen, med endast 19 enheter fördelade på två byggnader samt två lokaler. Området kring Västra Varvsgatan 39 erbjuder en magnetisk dragningskraft, med närhet till alla tänkbara bekvämligheter inklusive badplatser, förskolor, skolor, busshållplatser, livsmedelsbutiker, eleganta restauranger och grönskande parker. På bara ett stenkast avstånd stoltserar även Malmös landmärke, den vridande silhuetten av Turning Torso.

Denna bostadsrätt är inte bara en plats att bo på, det är en livsstil av lyx och exklusivitet som väntar på dig. Kontakta oss idag för en exklusiv visning av denna oerhört attraktiva bostad och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett enastående boende vid havet.

LÄS MER
FAKTA

Område: Västra Hamnen

Adress: Västra Varvsgatan 39

Boarea: 237 kvm

Våningsplan: 5

Månadsavgift: 17584 KR/Månad

Indirekt nettoskuldsättning: 1929110 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Västra Hamnen

Ulrika Herrlin

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många år har hon tillsammans med sin man utvecklat olika bostadsprojekt och valde 2019 att sätta igång att studera till fastighetsmäklare. 2020 blev hon registrerad mäklare och arbetar sen 2023 på Residence Christie´s Real Estate i Malmö, Skåne. Sin lediga tid spenderar hon i stallet och har ett stort kontaktnät bland hästintresserade i både Malmö, på Näset och i övriga Skåne.

Ulrika Herrlin bemötte oss på ett trevligt sätt och överträffade våra förväntningar, genom ett snabbt agerande, som ledde till försäljningen. Information om allt som måste göras samt alltid tillgänglig har varit till stor hjälp för oss. Vi rekommenderar varmt Ulrika som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas