Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Västra Varvsgatan 39
ALLA BILDER
Malmö Västra Varvsgatan 39 Västra Hamnen 237 kvm Pris på förfrågan

En av områdets mest unika bostäder!


Västra Varvsgatan 39 i Malmö är en bostadsrätt som sätter en ny standard för exklusivt boende!
Denna magnifika våning är en dröm för de som söker något över det extra eller för en juridisk person som önskar en fantastisk representationsvåning!

Stig in i denna omsorgsfullt utformade bostadsrätt, fördelad över två våningsplan, och upplev omedelbart den förtrollande känslan av förstklassig design och smakfulla detaljer. Den omfångsrika rymden och ljusflödet skapar en fridfull atmosfär med panoramautsikt över det skimrande havet. På femte våningen välkomnas du av ett privat sovrum med egen balkong, ett exklusivt vardagsrum med panoramafönster mot horisonten och ett stort, elegant badrum komplett med dusch, badkar och bastu, samt generösa garderobsutrymmen.

En vacker trappa leder dig till sjätte våningen, där de sociala utrymmena tar plats. Ett genomgående fönsterparti sträcker sig längs hela våningsplanet och leder ut till den enastående 100 kvm stora inglasade terrassen från båda sidor. Här på den ena sidan finner du ett förstklassigt kök från Siematic med högkvalitativa vitvaror från Gaggenau. Den imponerande matplatsen rymmer 10-12 personer och bjuder på en andlöst vacker utsikt över Öresunds horisont. I anslutning till matplatsen finner du den inbjudande gasspisen, som skänker både värme och trivsel.

På den andra sidan av våningsplanet öppnar sig en avkopplande lounge med tillhörande bar samt en förbluffande vinkällare med glasväggar och glasdörrar. På terrassen kan du njuta av enastående solnedgångar medan du lagar mat vid det välutrustade uteköket eller tar ett dopp i den privata poolen. Detta är en oas av avkoppling och underhållning utomhus, med en blick över det vidsträckta havet som är svår att överträffa. Hissen i huset tar dig till femte våningen, men med rätt nyckel tar den dig ända upp till sjätte våningen via en privat ingång.

Denna förtrollande bostadsrätt är belägen i den eftertraktade föreningen Brf Sjöormen, bestående av endast 19 enheter fördelade på två byggnader samt två lokaler. Byggnaden står på stadig grund sedan sin uppförandeperiod mellan 2006 och 2009 och har inte krävt några stora renoveringar. Bostaden kan ägas av en juridisk person och fungera som en representativ våning. I byggnaden finns ett garage med hiss, där bostadsrätten disponerar tre separata garageplatser, var och en utrustad med laddningsmöjligheter för elbilar. Kostnaden för dessa platser ligger utanför månadsavgiften.

Området kring Västra Varvsgatan 39 har en magnetisk dragningskraft, med närhet till alla tänkbara bekvämligheter, inklusive badplatser, förskolor, skolor, busshållplatser, livsmedelsbutiker, eleganta restauranger och grönskande parker. På bara ett stenkast avstånd stoltserar även Malmös landmärke, den vridande silhuetten av Turning Torso.

Välkommen att kontakta oss för en exklusiv visning av denna oerhört attraktiva bostad!

LÄS MER
FAKTA

Område: Västra Hamnen

Adress: Västra Varvsgatan 39

Antal rum: 3

Boarea: 237 kvm

Våningsplan: 5

Månadsavgift: 17584 KR/Månad

Indirekt nettoskuldsättning: 1929110 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

Pris/bud: Pris på förfrågan

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Västra Hamnen

Ulrika Herrlin

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många år har hon tillsammans med sin man utvecklat olika bostadsprojekt och valde 2019 att sätta igång att studera till fastighetsmäklare. 2020 blev hon registrerad mäklare och arbetar sen 2023 på Residence Christie´s Real Estate i Malmö, Skåne. Sin lediga tid spenderar hon i stallet och har ett stort kontaktnät bland hästintresserade i både Malmö, på Näset och i övriga Skåne.

Ulrika Herrlin bemötte oss på ett trevligt sätt och överträffade våra förväntningar, genom ett snabbt agerande, som ledde till försäljningen. Information om allt som måste göras samt alltid tillgänglig har varit till stor hjälp för oss. Vi rekommenderar varmt Ulrika som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer