Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Fridhemsvägen 27A
ALLA BILDER
Malmö Fridhemsvägen 27A Fridhem 1079 kvm Pris på förfrågan

Unik Möjlighet i Hjärtat av Fridhem

I det anrika och eftertraktade området Fridhem presenteras nu en unik möjlighet. En tomt om över 1000 m² med nyligen beviljat rivningslov, som erbjuder en oöverträffad chans att skapa ditt drömhem i stadens hjärta. Den befintliga villan på tomten har redan en betagande charm, omgiven av en trädgård där gränsen mellan natur och vardagsliv suddas ut. Här finner du en välvuxen magnolia som blommar i april, syrénbuskar och lagerhägg, med potential för ytterligare landskapsdesign. Omgiven av ståtliga hem och en atmosfär av lugn, är detta en plats där historien och framtiden möts.

Denna fastighet kommer med flexibiliteten av två beviljade bygglov som erbjuder möjligheter för både omfattande fasadändringar och tillbyggnader. Föreställ dig en bostad som kombinerar moderna linjer med stora glaspartier, skapade för att integrera hemmet med dess naturliga omgivning. Ombyggnationen är ritad av Jakobsson Pusterla arkitekter, inbjuder till en kreativ process där du kan välja att antingen renovera och bygga ut det befintliga huset eller utnyttja rivningslovet för att starta från grunden.
Belägen i ett lugnt men centralt område, är fastigheten en perfekt balans mellan stadsliv och naturupplevelser. Inom några minuters promenad når du Ribersborgsstranden och Kallbadhuset, en ideal plats för avkoppling vid havet. Du tar dig även in till stadskärnan på kort tid med buss eller cykel.

Denna fastighet är mer än bara en tomt – det är en inbjudan till att realisera dina mest ambitiösa drömmar. En sällsynt chans att skapa ett helt nytt hem i dessa anrika kvarter.
Välkommen till Fridhems mest spännande adress, där din vision för framtiden kan ta form.

Se en 3D-modell av bygglovet för om- & tillbyggnad här: https://api2.enscape3d.com/v1/view/a921cf19-b88f-46d4-a9f7-4adfba0ed530

LÄS MER
FAKTA

Område: Fridhem

Adress: Fridhemsvägen 27A

Boarea: 161 kvm

Biarea: 18 kvm

Tomtarea: 1079 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Fridhem

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, byggnation och drift av golfhotell samt exploatering av ett bostadsområde.
2013 flyttade familjen ner till Näset utanför Malmö då Marcus fick en möjlighet att arbeta inom sitt stora intresse med premium bilar. Efter antal år inom detta så kändes det naturligt att återvända till fastigheter och Marcus läste därför in mäklarutbildningen på FEI.

From mars 2023 så arbetar Marcus på Residence Christie´s i Malmö.

Mycket positivt och professionellt bemötande och fin service av Marcus! Vi är mycket nöjda med vår försäljning!

tidigare klient

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer