Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Budgivning pågår
Fridhemsvägen 27A
ALLA BILDER
Malmö Fridhemsvägen 27A Fridhem 1079 kvm Pris på förfrågan

Unik Möjlighet i Hjärtat av Fridhem

I det anrika och eftertraktade området Fridhem presenteras nu en unik möjlighet. En tomt om över 1000 m² med nyligen beviljat rivningslov, som erbjuder en oöverträffad chans att skapa ditt drömhem i stadens hjärta. Den befintliga villan på tomten har redan en betagande charm, omgiven av en trädgård där gränsen mellan natur och vardagsliv suddas ut. Här finner du en välvuxen magnolia som blommar i april, syrénbuskar och lagerhägg, med potential för ytterligare landskapsdesign. Omgiven av ståtliga hem och en atmosfär av lugn, är detta en plats där historien och framtiden möts.

Denna fastighet kommer med flexibiliteten av två beviljade bygglov som erbjuder möjligheter för både omfattande fasadändringar och tillbyggnader. Föreställ dig en bostad som kombinerar moderna linjer med stora glaspartier, skapade för att integrera hemmet med dess naturliga omgivning. Ombyggnationen är ritad av Jakobsson Pusterla arkitekter, inbjuder till en kreativ process där du kan välja att antingen renovera och bygga ut det befintliga huset eller utnyttja rivningslovet för att starta från grunden.
Belägen i ett lugnt men centralt område, är fastigheten en perfekt balans mellan stadsliv och naturupplevelser. Inom några minuters promenad når du Ribersborgsstranden och Kallbadhuset, en ideal plats för avkoppling vid havet. Du tar dig även in till stadskärnan på kort tid med buss eller cykel.

Denna fastighet är mer än bara en tomt – det är en inbjudan till att realisera dina mest ambitiösa drömmar. En sällsynt chans att skapa ett helt nytt hem i dessa anrika kvarter.
Välkommen till Fridhems mest spännande adress, där din vision för framtiden kan ta form.

Se en 3D-modell av bygglovet för om- & tillbyggnad här: https://api2.enscape3d.com/v1/view/a921cf19-b88f-46d4-a9f7-4adfba0ed530

LÄS MER
FAKTA

Område: Fridhem

Adress: Fridhemsvägen 27A

Boarea: 161 kvm

Biarea: 18 kvm

Tomtarea: 1079 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Fridhem

Välkommen att kontakta oss

Marcus Herrlin
Ansvarig mäklare

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, ...

Kontakta mig
Ulrika Herrlin
Reg. Fastighetsmäklare

Ulrika Herrlin

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många ...

Kontakta mig

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas