Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Sollidenvägen 19
ALLA BILDER
Vellinge Sollidenvägen 19 Ljunghusen 2500 kvm Pris på förfrågan

Unik tomt i fantastiska Ljungskogen!

Välkommen till Sollidenvägen 19, en tomt utöver det vanliga. Denna exklusiva hörntomt är belägen på en av de mest eftertraktade platserna i Ljungskogen, en plats som har bevarats av tid och natur för att erbjuda en oändlig känsla av lugn och ro.

Med en yta på 2500 kvadratmeter, omgiven av ståtliga tallar, och med obyggda tomter på den ena sidan och en allmänning på den andra, ger denna tomt ett insynsskyddat och privat läge som få andra platser kan matcha. Här har du möjligheten att skapa din drömbostad, ett hem som speglar din personlighet och livsstil, i en miljö som är lika unik som den är enastående.

Det är viktigt att notera att det för närvarande står ett fritidshus med annex på tomten, men låt oss rikta fokus på det verkliga guldet här - själva tomten. Möjligheterna är oändliga. Med 2500 kvadratmeter att arbeta med kan du förverkliga dina mest ambitiösa visioner, oavsett om du drömmer om en modern arkitektonisk pärla eller en klassisk villa som smälter samman med den omgivande naturen. Kontakta Vellinge Kommun för information om gällande planbestämmelser. Det finns ett unikt ritningsförslag ritat av arkitekt Martin Ronander med en boarea på 480 kvm som är ritat efter tomten. Kontakta mäklaren för att ta del av ritningsförslaget.

Ljungskogen är en plats med en unik historia. De majestätiska tallarna som omger området planterades av ingen mindre än Carl Jakob Collin, som 1871 blev kyrkoherde i Rängs och Stora Hammars församling. Collin såg det som sin livsuppgift att omvandla dessa tidigare karga marker till grönskande skog, och idag kan du njuta av resultatet av hans arbete. Varje dag här är en möjlighet att förundras över naturens skönhet och rikedom. Och låt oss inte glömma den magiska närheten till havet. Med det glittrande blåa vattnet som granne har du privilegiet att kunna njuta av strandpromenader, solnedgångar vid horisonten och den friska havsbrisen varje dag. Denna omedelbara närhet till havet förhöjer verkligen upplevelsen och gör detta till en plats som du kommer att vilja kalla "hem".

Detta är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem på en av de sista byggbara tomtarna i detta enastående område. Om du är en av dem som värdesätter både det vackra och det privata, med havet och Ljunghusens GK som granne, är detta en chans som inte bör missas. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning av denna enastående fastighet. Din dröm väntar här i Ljungskogen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Ljunghusen

Adress: Sollidenvägen 19

Antal rum: 3

Boarea: 75 kvm

Tomtarea: 2500 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Ljunghusen

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, byggnation och drift av golfhotell samt exploatering av ett bostadsområde.
2013 flyttade familjen ner till Näset utanför Malmö då Marcus fick en möjlighet att arbeta inom sitt stora intresse med premium bilar. Efter antal år inom detta så kändes det naturligt att återvända till fastigheter och Marcus läste därför in mäklarutbildningen på FEI.

From mars 2023 så arbetar Marcus på Residence Christie´s i Malmö.

Mycket positivt och professionellt bemötande och fin service av Marcus! Vi är mycket nöjda med vår försäljning!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer