Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Kinells väg 11
ALLA BILDER
Vellinge Kinells väg 11 Ljunghusen 2185 kvm Pris på förfrågan

Elegant enplansvilla i Ljunghusen!

Välkommen till Kinells Väg 11

Denna elegant utformade villa erbjuder en oöverträffad kombination av modern komfort, exklusiv design och bekvämlighet som du kommer att älska att kalla hem. Med en total boyta om 272 kvadratmeter, byggd år 2019, erbjuder detta hem allt du kan önska dig. Den väl genomtänkta layouten ger ett naturligt flöde mellan rummen och skapar en harmonisk atmosfär. Detta är en bostad där funktion och skönhet går hand i hand. Planlösningen är väl utformad efter det moderna hemmets behov. Stort vardagsrum och kök i öppen planlösning som tillsammans med matplatsen skapar husets hjärta och samlingspunkt för familj och vänner. Lägg därtill ett magiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och takfönstren som ger bostaden en ljus och rymlig känsla. Hela huset har genomgående högkvalitativa materialval och ger dig möjligheten att bara flytta rätt in.

Men låt oss nu tala om det som gör den här bostaden riktigt unik - utomhusmiljön. Här omringar olika delar av huset en stenlagd uteplats som leder dig till en magnifik pool där du kan njuta av soliga dagar och svalkande dopp. Runt poolen finns förutom huset och garaget, en bastu samt ett attefallshus, perfekt utrymme för gäster.
När du tänker på området har du verkligen allt du kan önska dig. Beläget i populära Ljunghusen, är du nära till både golfklubb och hav. Om du är en golfentusiast eller älskar havet, kommer detta att kännas som paradiset. Placeringen erbjuder också närhet till ett utbud av restauranger och butiker som är perfekta för bekväm vardagslyx.

De viktigaste fördelarna med denna bostad inkluderar det faktum att den är i ett plan, med en planlösning som är både funktionell och stilfull. Här finns allt du behöver för en modern livsstil: en uppvärmd pool för underbara sommardagar, kvalitativa materialval som ger en lyxig känsla och ett attefallshus som ger dig flexibilitet och utrymme för olika ändamål.

Sammanfattningsvis, om du letar efter den perfekta kombinationen av elegans och bekvämlighet, behöver du inte leta längre. Kinells Väg 11 är det ultimata hemmet för den som uppskattar det bästa av allt.
Kontakta oss snarast för att boka en visning och upptäcka detta exklusiva erbjudande. Din dröm väntar här!

LÄS MER
FAKTA

Område: Ljunghusen

Adress: Kinells väg 11

Antal rum: 6

Boarea: 272 kvm

Tomtarea: 2185 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Ljunghusen

Välkommen att kontakta oss

Ulrika Herrlin
Ansvarig mäklare

Ulrika Herrlin

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många ...

Kontakta mig
Marcus Herrlin
Reg. Fastighetsmäklare

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas