Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Kinells väg 11
ALLA BILDER
Vellinge Kinells väg 11 Ljunghusen 2185 kvm 40 000 000 KR

Elegant enplansvilla i Ljunghusen!

Välkommen till Kinells Väg 11

Välkommen till denna elegant utformade villa som erbjuder en harmonisk förening av modern komfort och exklusiv design, skapad för att vara ditt drömhem. Med en imponerande total yta om cirka 400 kvm och byggd år 2019, levererar denna bostad enastående kvalitet och stil.

Den väl genomtänkta planlösningen skapar en naturlig och luftig atmosfär, där vardagsrummet, köket och matplatsen smidigt smälter samman till husets hjärta och samlingspunkt. De stora fönsterpartierna och takfönstren fyller rummen med ett magiskt ljus, och varje detalj är noggrant utvald för att erbjuda både skönhet och funktionalitet.

Men det som verkligen gör denna bostad unik är den förtrollande utomhusmiljön. En stenlagd uteplats omringar olika delar av huset och leder dig till den magnifika poolen, där du kan njuta av avkopplande dagar och svalkande dopp. Runt poolområdet hittar du även en bastu och ett praktiskt attefallshus, perfekt för gäster eller som en flexibel extra utrymme.

Beläget i det eftertraktade området Ljunghusen, är denna villa omgiven av allt du kan önska dig. Golfklubbar och havet är bara en kort promenad bort, vilket gör den till en paradis för både golfentusiaster och strandälskare. Dessutom erbjuder området ett varierat utbud av restauranger och butiker för bekväm vardagslyx.

Med en planlösning i ett plan och högkvalitativa materialval, är detta hemmet perfekt för en modern livsstil. Den uppvärmda poolen bjuder in till sommardagar av njutning, medan attefallshuset ger dig flexibilitet och utrymme för olika ändamål.

Om du söker den ultimata kombinationen av elegans och bekvämlighet, behöver du inte leta längre. Kinells Väg 11 är din drömbostad som väntar på att bli upptäckt. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva detta exklusiva erbjudande. Din dröm väntar här!

LÄS MER
FAKTA

Område: Ljunghusen

Adress: Kinells väg 11

Antal rum: 6

Boarea: 272 kvm

Biarea: 130 kvm

Tomtarea: 2185 kvm

Pris/bud: 40 000 000 KR

Ljunghusen

Välkommen att kontakta oss

Ulrika Herrlin
Ansvarig mäklare

Ulrika Herrlin

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många ...

Kontakta mig
Marcus Herrlin
Reg. Fastighetsmäklare

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas