Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Steffensvägen 20A
ALLA BILDER
Vellinge Steffensvägen 20A 1382 kvm 10 900 000 KR

Attraktiv tomt på Steffensvägen!

Varmt välkommen till Höllviken och Steffensvägen 20A – en charmig sommarstuga som erbjuder ett livsstilskifte nära strand och hav!

Här, på en generös tomt om 1382 kvm, kan du låta din vision blomstra – oavsett om du drömmer om ett sommarboende eller om du önskar skapa det perfekta hemmet där din fantasi kan få fritt spelrum.

Det oslagbara läget är som hämtat ur en dröm – med det böljande havet inom bekvämt avstånd och den friska brisen som skänker energi till varje dag. En kort promenad leder dig stränderna där du kan följa solens upp och nedgång över horisonten. Tallarna som omger tomten ger inte bara en karaktäristisk prägel, de bär även med sig doften av Höllvikens unika kust. Samtidigt finns det praktiskt taget allt du behöver inom räckhåll, med närheten till bussar och det mångsidiga utbudet i Höllviken.

Det här är inte bara ett sommarboende – det är en chans att skapa din egen bostadssaga. Platsens enastående läge, den generösa tomten och närheten till både hav och stad gör detta till en sällsynt möjlighet. Var med och förverkliga din dröm – kontakta oss idag för att ta det första steget mot din nya, eleganta livsstil.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Steffensvägen 20A

Boarea: 60 kvm

Tomtarea: 1382 kvm

Pris/bud: 10 900 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Välkommen att kontakta oss

Ulrika Herrlin
Ansvarig mäklare

Ulrika Herrlin

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många ...

Kontakta mig
Marcus Herrlin
Reg. Fastighetsmäklare

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas