Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Steffensvägen 20A
ALLA BILDER
Vellinge Steffensvägen 20A Kanalgatorna - Höllviken 1382 kvm 10 900 000 KR

Attraktiv tomt på Steffensvägen!

Varmt välkommen till Höllviken och Steffensvägen 20A – en charmig sommarstuga som erbjuder ett livsstilskifte nära strand och hav!

Här, på en generös tomt om 1378 kvm, kan du låta din vision blomstra – oavsett om du drömmer om ett sommarboende eller om du önskar skapa det perfekta hemmet där din fantasi kan få fritt spelrum.

Det oslagbara läget är som hämtat ur en dröm – med det böljande havet inom bekvämt avstånd och den friska brisen som skänker energi till varje dag. En kort promenad leder dig stränderna där du kan följa solens upp och nedgång över horisonten. Tallarna som omger tomten ger inte bara en karaktäristisk prägel, de bär även med sig doften av Höllvikens unika kust. Samtidigt finns det praktiskt taget allt du behöver inom räckhåll, med närheten till bussar och det mångsidiga utbudet i Höllviken.

Det här är inte bara ett sommarboende – det är en chans att skapa din egen bostadssaga. Platsens enastående läge, den generösa tomten och närheten till både hav och stad gör detta till en sällsynt möjlighet. Var med och förverkliga din dröm – kontakta oss idag för att ta det första steget mot din nya, eleganta livsstil.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kanalgatorna - Höllviken

Adress: Steffensvägen 20A

Boarea: 60 kvm

Tomtarea: 1382 kvm

Pris/bud: 10 900 000 KR

DOKUMENT

Kanalgatorna - Höllviken

Ulrika Herrlin

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många år har hon tillsammans med sin man utvecklat olika bostadsprojekt och valde 2019 att sätta igång att studera till fastighetsmäklare. 2020 blev hon registrerad mäklare och arbetar sen 2023 på Residence Christie´s Real Estate i Malmö, Skåne. Sin lediga tid spenderar hon i stallet och har ett stort kontaktnät bland hästintresserade i både Malmö, på Näset och i övriga Skåne.

Ulrika Herrlin bemötte oss på ett trevligt sätt och överträffade våra förväntningar, genom ett snabbt agerande, som ledde till försäljningen. Information om allt som måste göras samt alltid tillgänglig har varit till stor hjälp för oss. Vi rekommenderar varmt Ulrika som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer