Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Kustvägen 625
ALLA BILDER
Kävlinge Kustvägen 625 Barsebäck 9101 kvm 27 000 000 KR

Unik fastighet på havsnära läge!

Välkommen till den oöverträffade pärlan vid Kustvägen 625!

Denna exceptionella fastighet utgör en veritabel dröm för den kräsna köparen som söker det allra bästa. Med sin enastående närhet till havet och det angränsande Järavallens naturreservat erbjuder denna lyxiga villa en sällsynt möjlighet att förena det praktfulla inomhuslivet med naturens skönhet och frid.

Ståtlig och inbjudande, denna villa omfattar inte mindre än sex elegant utformade rum, med en generös total boarea om 283 kvadratmeter och ytterligare 100 kvadratmeter biarea, möjliggör en extraordinär flexibilitet och utrymme. På en slående tomt om hela 9101 kvadratmeter sträcker sig fastigheten ut, erbjudande en känsla av avskildhet och rymd som är svår att överträffa. Tack vare solcellerna, smart ventilationssystem och egen brunn med ett biokemiskt reningsverk så är driftkostnaderna nästintill obefintliga i detta hus. Interiören präglas av en öppen och social planlösning med en takhöjd på upp till 5 meter skapar en fantastisk rymlig känsla. Samtidigt som stora fönster- och glaspartier bidrar till ett enastående ljusinsläpp.

Men låt oss nu fokusera på de fantastiska fördelarna som denna exklusiva fastighet har att erbjuda. Att ha havet som närmaste granne är inte bara en utsökt lyx utan också en livsstil. Varje morgon kan du njuta av den friska brisen och den spektakulära havsutsikten som omfamnar ditt hem. För naturälskaren är närheten till det angränsande Järavallens naturreservat fantastiskt där du kan promenera i rofylld omgivning. För golfaren har du även nära till en av Sveriges bästa golfbanor på Barsebäck GK.

Stort garage med plats för upp till fyra bilar kompletterar den exklusiva livsstilen och ger utrymme för både bekvämlighet och beundransvärda fordon. Men här handlar det inte bara om yta - detta nyproducerade hus är utformat med de senaste innovationerna och moderna detaljerna, från avancerade smarta hem-system till högklassiga materialval och genomtänkt arkitektur.
När vi går in i detaljerna som skapar en helt unik upplevelse, finner vi den privata spaanläggningen som ingår i denna bostad. att kunna slappna av i din egen oas av välbefinnande, med avkopplande jacuzzi, fullstort kök och badrum. Norra delen av tomten är förberedd med anslutningar för avlopp och vatten för ytterligare byggnation.

Sammanfattningsvis, om du söker en plats som erbjuder en oslagbar kombination av lyx, natur, modern komfort och avkoppling, leta inte längre än Kustvägen 625. Denna villa är inte bara en fastighet - det är en livsstil, en upplevelse och en möjlighet att förverkliga dina drömmar på en fantastiskt vacker plats!

Kontakta oss för att boka en visning och upptäck förtrollningen själv!


RUMSBESKRIVNING

ENTRÉ
Entrémöbel med spegel för klädesavhängning.

BADRUM 1
Keramikplattor i granit med marmorering på väggarna. Badrumsinredning i brunsvart av märket Svedberg. Utrustning består av WC, ångbastu/dusch, handdukstork (el), handfat med kommod samt badrumsskåp med speglar.

GROVKÖK
Tvättavdelning med 3+1 garderobsskåp varav ett med spegeldörrar. Tvättmaskin och torktumlare (LG) samt torkskåp i full höjd (Cylinda). Bänkskiva i granit samt granitkeramik ovanför vask och bänk. Entré till garaget via branddörr.

VARDAGSRUM/MATPLATS
Öppen planlösning med matplats mot köksdelen. Två integrerade belysta hyllor med tre tonade belysta glashyllplan i vardera. Fondväggar samt granitkeramikplattor i grå toner. Kamin, fönster, överfönster samt dörr ut till allrummet. Övre fönster med med screen markis från Solklar. De tre fönstrena mot havet har Luxaflex elstyrda persienner. Air condition

KÖK
Öppen planlösning mot vardagsrum. Vita väggar och granitkeramikplattor i grå toner. Köksinredning i brunsvart från Marbodal. Bänkskivor i granit och integrerad granitinklädd köksö i vinkel med induktionshäll (SIemens) och nedsänkt spisfläkt med kolfilter. Utrustningen består även av en vinkyl, integrerad diskmaskin (Miele), kyl (Samsung), frys (Samsung), varmluftsugn (Bosch) och mikrovågsugn (Bosch). Det finns även ett skafferi med fullisolerade väggar, branddörr och avisolerad golvplatta vilket ger en ökad kyleffekt.

ALLRUM
Stort praktfullt sällskapsrum med utomhuskänsla. Hela fönster- och öppningsbara glasdörrspartier med screen markiser. Aircondition

MASTER BEDROOM
Vita väggar och plats för King Size-säng. Aircondition

BADRUM 2
Ligger en suite till Master bedroom. Dubbel jacuzzi med 2 kW-värmare. Dusch i rostfritt och duschdörrar i glas. Badrumsskåp med spegeldörrar ovanför handfatet med kommod samt ett högt sidoskåp på vardera sida. Badrumsinredning i brunsvart. Infälld förvaringshylla.

WALK-IN CLOSET
Inredda garderobsskåp i brunsvart med skjutdörrar och invändig belysning. Ligger i öppen en suite till Master Bedroom.

SOVRUM 2/GÄSTRUM
Vita väggar, utrymme för säng och skrivbord.

SOVRUM 3/BARNRUM
Vita väggar samt fondtapet med Formel 1 & Indycar motiv. Två större fönster. Fristående garderob i brunsvart.

ANNEX
Spa avdelning med fullständigt kök och badrum i massiv granit. Spabad från Swebad med 5 sittplatser och en liggplats. Stora fönsterpartier och öppningsbara glasdörrssektioner ut mot utedäck och uteplats. Även möjligt att dela av med innerväggar och på så sätt skapa ytterligare rum.

GARAGE
Vita väggar, granitkeramik på golv. Teknikavdelning med larm/data, modem, tv-övervakning samt slutsteg, Canvac centraldammsugare, IVT Luft/vatten panna med vvc. På vinden ovanför garaget finns två separata FTX system. Extra IVT Luft/luft värmesystem för värme, kyla och avfuktning. Branddörr mellan förråd och garage.

TRÄDGÅRD
Gardena bevattningssystem med 28 sprinklers och automatik i sex olika zoner. Robotgräsklippare från Husqvarna.

SONOS ljudsystem i hela huset samt uteplats med zonstyrning (14 olika ljudzoner)

LÄS MER
FAKTA

Område: Barsebäck

Adress: Kustvägen 625

Antal rum: 6

Boarea: 283 kvm

Biarea: 100 kvm

Tomtarea: 9101 kvm

Pris/bud: 27 000 000 KR

DOKUMENT

Barsebäck

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, byggnation och drift av golfhotell samt exploatering av ett bostadsområde.
2013 flyttade familjen ner till Näset utanför Malmö då Marcus fick en möjlighet att arbeta inom sitt stora intresse med premium bilar. Efter antal år inom detta så kändes det naturligt att återvända till fastigheter och Marcus läste därför in mäklarutbildningen på FEI.

From mars 2023 så arbetar Marcus på Residence Christie´s i Malmö.

Mycket positivt och professionellt bemötande och fin service av Marcus! Vi är mycket nöjda med vår försäljning!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer