Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Gessievägen 288-6
ALLA BILDER
Vellinge Gessievägen 288-6 Gessie 1131 kvm 8 900 000 KR

Familjevilla med en fantastisk utsikt över havet!

Välkommen till Gessievägen 288-6 - en enastående plats där modern elegans möter fantastiska havsutsikter. Denna imponerande familjevilla är perfekt belägen nära Malmö och erbjuder en naturskön miljö där harmoni och avkoppling är i fokus. Med sin stilrena design och genomtänkta planlösning är detta verkligen en drömhem för den kräsne köparen.

Stig in i denna exklusiva bostad och låt dig imponeras av de två kaklade och stilrena badrummen, som är lika praktiska som de är vackra. Tvättstugan är utrustad med bra förvaringsmöjligheter och hjälper till att göra vardagsrutinerna smidiga och bekväma. Köket med matplats är en sann gourmetoas, där du kan njuta av måltider med en oändlig havsutsikt som bakgrund.

Det primära sovrummet är en verklig fristad, komplett med ett badrum en-suite och utgång till en stor terrass med en vidsträckt panorama över havet. Här kan du vakna upp till soluppgångar och somna in solnedgångar. Trädgårdssidan är insynsskyddad och inhängnad för att garantera din integritet, och det finns även ett utekök med grill, pizzaugn och diskho med utdraget vatten samt en bubbelpool där du kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen.

Denna villa har också en separat lägenhet med egen ingång, vilket gör den idealisk för att hyra ut eller ge äldre barn en egen oberoende plats. Garage för en bil och gott om parkeringsmöjligheter är ytterligare bekvämligheter som kompletterar denna imponerande bostad.

Gessievägen 288-6 är en unik möjlighet att förvärva en elegant och välordnad villa med enastående havsutsikt. Ta chansen att skapa dina egna minnen i detta spektakulära hem.

Kontakta oss idag för att boka en privat visning och upplev själv allt det fantastiska som denna villa har att erbjuda.

LÄS MER
FAKTA

Område: Gessie

Adress: Gessievägen 288-6

Antal rum: 4

Boarea: 260 kvm

Biarea: 50 kvm

Tomtarea: 1131 kvm

Pris/bud: 8 900 000 KR

Gessie

Ulrika Herrlin

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många år har hon tillsammans med sin man utvecklat olika bostadsprojekt och valde 2019 att sätta igång att studera till fastighetsmäklare. 2020 blev hon registrerad mäklare och arbetar sen 2023 på Residence Christie´s Real Estate i Malmö, Skåne. Sin lediga tid spenderar hon i stallet och har ett stort kontaktnät bland hästintresserade i både Malmö, på Näset och i övriga Skåne.

Ulrika Herrlin bemötte oss på ett trevligt sätt och överträffade våra förväntningar, genom ett snabbt agerande, som ledde till försäljningen. Information om allt som måste göras samt alltid tillgänglig har varit till stor hjälp för oss. Vi rekommenderar varmt Ulrika som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer