Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Landskrona 2035 kvm

Magnifik jugendvilla på Strandvägen intill Borstahusen

Välkommen till denna magnifika villa, där klassisk elegans möter modern komfort, belägen med en hänförande havsutsikt över Öresund och Danmark. Detta magnifika hem erbjuder en genomtänkt och lyxig livsstil där varje detalj är noggrant utformad för att skapa en unik och harmonisk miljö.

När du stiger in genom entrén möts du av en storslagen interiör med vackra träbalkar och en elegant fiskbensparkett som sträcker sig genom de stora sällskapsrummen. Den nygamla inredningen förmedlar en tidlös charm, där traditionell stil smälter samman med moderna inslag i perfekt balans.

Det rymliga och moderna köket är hemmets hjärta, utrustat med toppmoderna vitvaror och smakfulla detaljer. Här finns gott om utrymme för matlagning och umgänge, med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus och erbjuder en fantastisk utsikt över den prunkande trädgården och fantastiska solnedgångar över sundet.

Villans stora sällskapsrum är idealiska för både formella och informella sammankomster, med en stämningsfull kakelugn som skapar en mysig atmosfär under kyliga kvällar. På nedanvåningen finns ett inbjudande biorum, perfekt för avkopplande filmkvällar i en intim och bekväm miljö.

Utomhus fortsätter villans charm med en rymlig och vacker trädgård som inbjuder till både avkoppling och aktiviteter. Den stora altanen och de två takterrasserna erbjuder spektakulära vyer över havet och den omgivande naturen. Här kan du njuta av lugna stunder i jacuzzin eller samlas med vänner och familj för middagar under bar himmel. Ett mysigt orangeri kompletterar utomhusområdet och erbjuder en perfekt plats för en stunds stillhet med en kopp te.

Villans tidigare ägare gjorde en tillbyggnad och avstyckade därefter en del av huset, vilket resulterade i att villan nu är sammanlänkad med grannfastigheten.

Välkommen att kontakta oss för en visning av denna fantastiska fastighet!

LÄS MER
FAKTA

Antal rum: 10

Boarea: 265 kvm

Biarea: 116 kvm

Tomtarea: 2035 kvm

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Marcus Herrlin
Ansvarig mäklare

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, ...

Kontakta mig
Ulrika Herrlin
Reg. Fastighetsmäklare

Ulrika Herrlin

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas