Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Vellinge Kaplangränd 3 Falsterbo 914 kvm

På underbart läge i Falsterbo!


Välkommen till Kaplangränd 3, belägen vid den prestigefyllda Kärleksstigen i Falsterbo. Denna villa har genomgått en imponerande totalrenovering där varje detalj har noggrant utvalts för att skapa en exklusiv och elegant atmosfär. Här möts du av en perfekt kombination av moderna bekvämligheter och bevarandet av husets unika designelement, inklusive fönster- och takbeklädnadsdesignen som har återupplivats med omsorg under renoveringen.

Arkitekten bakom detta mästerverk är ingen mindre än Sven Ivar Ekstrand, vars vision och expertis har placerat honom i framkant av regionens mest eftertraktade arkitekter. För att anpassa huset till 2020-talets stil och funktionalitet har Jon Eliason Design skapat en ny planlösning som genomsyras av modern elegans och tidlös design.

I det fullt utrustade köket från Unoform finner du integrerade vitvaror från Gaggenau, vilket ger dig möjlighet att utforska din passion för matlagning på högsta nivå. Blandarna från italienska Gessi utstrålar lyx och kvalitet, medan diskmaskinen från Fischer & Paykel erbjuder praktisk bekvämlighet. Bänkskivan i marmor ger en sofistikerad touch till köket, medan inbyggda spotlights skapar en behaglig atmosfär. Hajom skjutdörrar skapar en övergång mellan utomhus- och inomhusmiljöer, vilket ger en harmonisk och avslappnad atmosfär.

De generösa sociala ytorna i villan är perfekta för samvaro och underhållning. Matsalen och baren i valnöt blir en naturlig samlingsplats för vänner och familj, medan vinkylarna från Dunavox och vinrummet gör att du kan förvara och presentera din vinsamling på ett elegant sätt. I vardagsrummet kan du njuta av en film på hemmabiosystemet från Monitor Audio.

Utomhusområdet är en oas för avkoppling och sociala arrangemang. Det insynsskyddade poolområdet, med en generös gjuten mosaikpool, jacuzzi och utedusch är perfekt för att njuta av solen och skapa minnesvärda stunder med nära och kära. Här finns också en utebar med framdraget vatten och avlopp, samt en öppen spis utomhus som finns kvar sen husets begynnelse.

De lyxiga badrummen är utrustade med Carreramarmor och marmor, och blandarna från italienska Gessi ger en underbar känsla av komfort och lyx. Även här har man valt belysning som skapar en underbar känsla av välmående. Ett av badrummen har en spadel med bastu och en privat utgång till poolområdet, vilket ger dig möjlighet att koppla av och njuta av enastående komfort. Med det sofistikerade KNX-systemet som finns genomgående i hela huset så kan du enkelt kontrollera belysningen och skapa olika stämningar i varje rum.

Sammanfattningsvis erbjuder villan på Kaplangränd 3 vid Kärleksstigen i Falsterbo en unik möjlighet att leva i absolut lyx och komfort. Med sitt insynsskyddade poolområde, totalrenoverade ytor, exklusiva materialval och generösa sociala utrymmen är detta en bostad som utstrålar en känsla av prestigefylld elegans men ändå värme. Ta chansen att bli ägare till detta enastående hem och upplev den ultimata bostadsupplevelsen.

Kontakta oss idag för att boka en privat visning och ta det första steget mot att förverkliga dina drömmar.

LÄS MER
FAKTA

Område: Falsterbo

Adress: Kaplangränd 3

Antal rum: 7

Boarea: 351 kvm

Biarea: 30 kvm

Tomtarea: 914 kvm

Ulrika Herrlin

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många år har hon tillsammans med sin man utvecklat olika bostadsprojekt och valde 2019 att sätta igång att studera till fastighetsmäklare. 2020 blev hon registrerad mäklare och arbetar sen 2023 på Residence Christie´s Real Estate i Malmö, Skåne. Sin lediga tid spenderar hon i stallet och har ett stort kontaktnät bland hästintresserade i både Malmö, på Näset och i övriga Skåne.

Ulrika Herrlin bemötte oss på ett trevligt sätt och överträffade våra förväntningar, genom ett snabbt agerande, som ledde till försäljningen. Information om allt som måste göras samt alltid tillgänglig har varit till stor hjälp för oss. Vi rekommenderar varmt Ulrika som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer