Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Kalkbrottsgatan 131
ALLA BILDER
Malmö Kalkbrottsgatan 131 Sibbarp 494 kvm 9 250 000 KR

Med ett härligt läge nära havet och fri utsikt över kalkbrottet!

Välkommen till denna fantastiska familjevilla belägen i hjärtat av Sibbarp, där Kalkbrottsgatan möter Strandåsvägen. Här erbjuds en ljus och rymlig bostad med en härlig atmosfär och en fri utsikt över det imponerande kalkbrottet. Denna villa har genomgått en totalrenovering år 2022 och utstrålar en tidlös elegans med enastående materialval.

På entréplanet möts ni av ett generöst och ljust vardagsrum, där en elegant kamin skapar en varm och inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet når ni den första av villans två altaner, med plast för matplats och grill, samt möjlighet att njuta av solens strålar från morgon till kväll. Det stilfulla och moderna köket är fullt utrustat och erbjuder gott om utrymme för matlagning samt en rymlig matplats. Härifrån har ni även utgång till en andra altan där ni kan avnjuta kvällssolen. Det vackert helkaklade badrummet är utformat med vitt marmorerat klinker och kakel och är en perfekt kombination av stil och funktion.

På övervåningen finner ni villans fyra sovrum, var och ett utstrålar sin egen charm och stil. Här finns även ett elegant helkaklat badrum med både dusch och badkar, samt en öppen yta som kan användas som lounge, kontor eller lekrum för familjens behov. Med fönster i alla väderstreck får ni en ljus och luftig känsla i övervåningen, där ni kan njuta av utsikten över omgivande natur, kalkbrottet och grannarnas hustak.
I källaren finner ni en generös tvättstuga, ett allrum och ett rum som kan anpassas efter era behov, vare sig det är ett kontor, lekrum eller gästrum. Det här är också platsen för er egen oas av avkoppling och välbefinnande, med ett underbart spa med bubbelbad, dusch och bastu. Även detta badrum är helkaklat och enkelt att hålla snyggt och fräscht.

Denna villa erbjuder två stora altaner där ni kan njuta av utomhuslivet och en härlig gräsmatta där barnen kan leka fritt. Den generösa uppfarten rymmer 2-3 bilar och erbjuder bekväm parkering för hela familjen.

Med gångavstånd till Sibbarpsstranden, Kalkbrottets naturreservat, scouterna, och närheten till Malmö ridklubb och andra aktiviteter är detta hus perfekt för den aktiva familjen. Dessutom finns förskolor och skolor i närheten, tillsammans med Emporia köpcentrum, Limhamn och centrala Malmö eller till Öresundsbron och Danmark. Busslinje 4 stannar precis utanför huset och det finns cykelbanor som gör barnens resa till skolan enkel och smidig.

Ord kan inte riktigt fånga allt som denna villa har att erbjuda, så vi rekommenderar att ni kommer och upplever den på plats!

Välkomna att kontakta mig för visning eller mer information! Ulrika

LÄS MER
FAKTA

Område: Sibbarp

Adress: Kalkbrottsgatan 131

Antal rum: 7

Boarea: 208 kvm

Biarea: 78 kvm

Tomtarea: 494 kvm

Pris/bud: 9 250 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Sibbarp

Sibbarp ligger mellan Lernacken med Öresundsbrons brofäste och Limhamn. Stranden har ett flertal bryggor. Dessutom finns Sibbarps kallbadhus och Sibbarps camping. Från livliga "Ribban" till den lugna Sibbarpsstranden. Malmö erbjuder en mängd olika platser för bad, avkoppling och sol. Oavsett om du letar efter en familjevänlig strand eller en lugn plats att njuta av solnedgången finns det något för alla vid Malmös kust. Sibbarpsstranden är en varierad och stor strand, med camping, kallbadhus, badbryggor och stora ytor för picknick, både i solen och i skuggan. Vill du bada finns möjlighet att gå i från vatten och hoppa från bryggor. Till höger om Sibbarps kallbadhus, närmast Malmö, finns en mindre strandstrand med skyddade stenar i vattnet. Den här stranden är grund och är lämplig för de mindre barnen. Till vänster om kallbadhuset, närmast Öresundsbron, finns flera badbryggor och stora gräsmattor att ha picknick på. Limhamns kalkbrott är en unik plats i Malmö och är nu ett naturreservat som har präglas av sin industrihistoria och förhistoriska natur. För att kunna besöka kalkbrottet måste du boka in dig på en av våra guidade turer. https://malmo.se/Uppleva-och-gora/Natur-och-parker/Limhamns-kalkbrott.html Hammars park, i södra delen av Limhamn, Sibbarp, kom till i slutet på 1800-talet genom initiativ av ordförande i AB Förenade Kalkbrotten, Carl Anders Hammar. Företaget hade ett område som inte brukades och föreslog att detta skulle planteras om till park. https://malmo.se/Uppleva-och-gora/Natur-och-parker/Parker-i-Malmo/Hammars-park.html LIMHAMNS SJÖSCOUTKÅR Sedan år 1958 har Limhamns sjöscoutkår lärt personer i alla åldrar allt om segling, scouting och gemenskap. Idag har vår verksamhet utökats och erbjuder en stor variation av gemenskap och utbildning för alla åldrar! Villan är vår lokal som vi använder under vinterhalvåret för att lära ut ”vanlig” scouting så som eldning, täljning och surrning. Besöksadress är Hammars väg, 216 30 (Sibbarp) Limhamn.

Ulrika Herrlin

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många år har hon tillsammans med sin man utvecklat olika bostadsprojekt och valde 2019 att sätta igång att studera till fastighetsmäklare. 2020 blev hon registrerad mäklare och arbetar sen 2023 på Residence Christie´s Real Estate i Malmö, Skåne. Sin lediga tid spenderar hon i stallet och har ett stort kontaktnät bland hästintresserade i både Malmö, på Näset och i övriga Skåne.

Ulrika Herrlin bemötte oss på ett trevligt sätt och överträffade våra förväntningar, genom ett snabbt agerande, som ledde till försäljningen. Information om allt som måste göras samt alltid tillgänglig har varit till stor hjälp för oss. Vi rekommenderar varmt Ulrika som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer