Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Fågelsångsvägen 10
ALLA BILDER
Landskrona Fågelsångsvägen 10 Saxtorp 5841 kvm 8 500 000 KR

Villa med stor tomt i natursköna Saxtorpskogen med stort garage!

Välkommen till Fågelsångsvägen 10 i den natursköna Saxtorpskogen, där du finner en enplansvilla utöver det vanliga. Med generösa och öppna sociala ytor är denna bostad perfekt för den som värdesätter trivsel och umgänge i vardagen.

Vid ankomsten till denna fantastiska villa möts du av en grusad gårdsplan som ger en elegant och inbjudande känsla. Steget in genom dörren avslöjar en planlösning som erbjuder ett stort och ljust vardagsrum i en öppen planlösning till köket. Detta ger en perfekt plats för att skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Köket är en dröm för matälskare, utrustat med Siemens vitvaror och en praktisk Thermex-fläkt som ser till att alla dofter hålls under kontroll. Medan du lagar dina kulinariska mästerverk kan du njuta av fågelkvittret från de omgivande tallarna och björkarna som skapar en harmonisk atmosfär. Från köket kan du även avnjuta den vackra utsikten över de vidsträckta fälten som sträcker sig så långt ögat kan nå.

I denna villa finns tre sovrum, varav det stora primary sovrummet har ett ensuite badrum. Det stora kaklade badrummet erbjuder en jacuzzi där du kan slappna av och njuta, samt en takdusch för en uppfriskande start på dagen. De två ytterligare sovrummen ger flexibilitet och kan användas som kontor eller gästrum. Varje sovrum har en utgång mot trädgården, vilket ger en nära koppling till naturen och möjlighet att låta solens strålar och friska luft fylla rummet. Det finns ytterligare ett helkaklat badrum med dusch och WC. Det stora sovrummet och vardagsrummet har Hajom skjutfönster som ger en sömlös övergång mellan inomhus- och utomhusmiljöer. Här kan du verkligen leva i harmoni med naturen och njuta av den fridfulla omgivningen som Fågelsångsvägen 10 erbjuder.

Denna villa är inte bara vacker och elegant, den erbjuder även bekvämlighet och moderna faciliteter. Med genomgående vattenburen golvvärme och en effektiv värmepump med AC-funktion kan du skapa en behaglig atmosfär året runt. Det imponerande 4 bilsgaraget, tillsammans med det generösa förrådsutrymmet på 114 kvm, ger gott om plats för både fordon och förvaring. Här finns också en praktisk parkrobotklippare från Husqvara som tar hand om gräsklippningen åt dig, vilket ger dig mer tid att njuta av trädgården och dess skönhet.

För din bekvämlighet och säkerhet är villan utrustad med en elektrisk grind och ett Yale-lås som är kopplat till larmet, vilket ger dig trygghet och sinnesfrid. Här kan du känna dig trygg och avkopplad i ditt eget privata paradis.

Denna villa är verkligen en sällsynt pärla och erbjuder en kombination av elegans, funktionalitet och närhet till naturen. Det är en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i den idylliska omgivningen av Saxtorpskogen. Tveka inte att kontakta Marcus Herrlin för mer information eller för att boka en privatvisning. Vi ser fram emot att få visa dig denna extraordinära bostad och hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett exklusivt boende.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saxtorp

Adress: Fågelsångsvägen 10

Antal rum: 4

Boarea: 216 kvm

Biarea: 114 kvm

Tomtarea: 5841 kvm

Pris/bud: 8 500 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Saxtorp

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, byggnation och drift av golfhotell samt exploatering av ett bostadsområde.
2013 flyttade familjen ner till Näset utanför Malmö då Marcus fick en möjlighet att arbeta inom sitt stora intresse med premium bilar. Efter antal år inom detta så kändes det naturligt att återvända till fastigheter och Marcus läste därför in mäklarutbildningen på FEI.

From mars 2023 så arbetar Marcus på Residence Christie´s i Malmö.

Mycket positivt och professionellt bemötande och fin service av Marcus! Vi är mycket nöjda med vår försäljning!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer