Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tiovägen 74-0
ALLA BILDER
Vellinge Tiovägen 74-0 Gessie 0.6057 ha 6 000 000 KR

Underbar hästgård i Gessie

Välkomna till denna fina lilla hästgård vid slutet av Tiovägen i Gessie! Här möts ni av en skånsk idyll med en harmonisk och naturskön omgivning som erbjuder en spektakulär utsikt över vidsträckta hästhagar, böljande jordbruksmark och panoramavyer som sträcker sig ända ner till Öresund och havet. I horisonten får ni även skymta Malmö stad, med Turning Torso som en majestätisk landmärke.

Denna underbara gård välkomnar er med en huvudbyggnad med en känsla av genuin charm. Den mysiga innergården, garaget, stallet och förrådet kompletterar perfekt byggnadens funktionella layout. En uppvuxen trädgård med frodiga buskar, grönskande träd och en prydlig gräsmatta bjuder in till avkoppling och möjlighet att njuta av det vackra utomhusutrymmet.

Denna hästgård är komplett med ett stall som har plats för upp till fyra hästar. Här finner ni även en spolspilta, sadelkammare och en foderkammare. För den ambitiöse finns även möjlighet att omvandla denna del av byggnaden till ett boende för den som önskar nyttja gården till annat än en renodlad hästgård.

Tillhörande gården finns tre vackra hagar, där era fyrbenta vänner kan beta och röra sig fritt. Dessutom erbjuder grannen både en skrittmaskin och en ridbana som ni har möjlighet att hyra in er på, vilket ytterligare förhöjer möjligheterna för en aktiv och njutbar tillvaro.

För de hästälskande finns det gott om möjligheter till härliga uteritter och utforskande av de omgivande ridvägarna. Gessie och dess närområden bjuder på en rad fantastiska stråk där ni kan njuta av skiftande natur och vacker omgivning.

Inne i huvudbyggnaden fördelar sig planlösningen på ett charmigt kök med matplats och vardagsrum med takbjälkar som smälter samman i en öppen planlösning, skapandes en inbjudande atmosfär. Här finner ni även två charmiga sovrum, båda rymmer plats för dubbelsängar. Det ena sovrummet är utrustat med en walk-in closet en-suite, medan det andra erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober. Ett badrum med dusch och tvättpelare bidrar till bekvämligheten.

I husets vind finns för närvarande ett förråd, men potentialen är stor för den som önskar mer yta.

Välkomna att kontakta mig! / Ulrika

LÄS MER
FAKTA

Område: Gessie

Adress: Tiovägen 74-0

Antal rum: 3

Boarea: 85 kvm

Biarea: 30 kvm

Tomtarea: 0.6057 ha

Pris/bud: 6 000 000 KR

DOKUMENT

Gessie

Ulrika Herrlin

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många år har hon tillsammans med sin man utvecklat olika bostadsprojekt och valde 2019 att sätta igång att studera till fastighetsmäklare. 2020 blev hon registrerad mäklare och arbetar sen 2023 på Residence Christie´s Real Estate i Malmö, Skåne. Sin lediga tid spenderar hon i stallet och har ett stort kontaktnät bland hästintresserade i både Malmö, på Näset och i övriga Skåne.

Ulrika Herrlin bemötte oss på ett trevligt sätt och överträffade våra förväntningar, genom ett snabbt agerande, som ledde till försäljningen. Information om allt som måste göras samt alltid tillgänglig har varit till stor hjälp för oss. Vi rekommenderar varmt Ulrika som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer