Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Marinavägen 45C
ALLA BILDER
Vellinge Marinavägen 45C Ljunghusen 1362 kvm Pris på förfrågan

Familjevilla med pool i Ljunghusen!

Välkommen till denna fantastiska familjevilla belägen på en oslagbar plats vid kanalen i Ljunghusen, med närhet till strand och bad. Här får ni möjlighet att skapa minnen för livet i en underbar miljö!

Denna villa erbjuder ett generöst poolområde i söderläge, med en fri och vacker vy mot det grönskande området med Ljunghusens karakteristiska tallar och skog. Både på tomten och runt omkring finns det en naturlig skönhet som ger en oas av lugn och harmoni.

Med sin unika placering på en skafttomt erbjuder denna egendom fullständig integritet och avskildhet från förbipasserande. Här slipper ni störande biltrafik, och den nya elektriska grinden och den väl tilltagna uppfarten ger er möjlighet att välkomna flera bilar samtidigt med gott om utrymme för att vända. Ett garage med elektrisk port byggdes 2020 och erbjuder plats för två bilar med stil.

Välkomna in genom entrén till en ljus och rymlig hall, där den imponerande glasdörren ger en känsla av rymd och ljus. I hallen finns en praktisk avhängningsyta för ytterkläder och tillgång till ett av husets badrum med dusch. Den generösa köksön och matplatsen i det stora köket skapar en central samlingsplats för familj och vänner. Det öppna vardagsrummet är indelat i en avslappnad lounge-del och en elegant matsalsdel, vilket inbjuder till gemenskap och trevliga middagar. Från vardagsrummet kan ni enkelt ta er ut till poolområdet och trädgården.

På entréplanet finns även ett gästrum med egen ingång och utgång till poolområdet, samt husets praktiska tvättstuga med moderna bekvämligheter och gott om förvaringsutrymme. Ett av husets badrum finns också på detta plan, vilket bidrar till en bekväm vardag.

En trappa upp, på husets övervåning, finner ni fyra rum, två rymliga garderober/förråd och ett badrum. Från ett av rummen, som idag används som arbetsrum, kan ni njuta av utsikten över kanalen från den soliga balkongen. Två av rummen erbjuder även en vacker havsutsikt på avstånd och en fantastisk vy över poolområdet och det grönskande området. Det imponerande sovrummet är stort och erbjuder en garderob bakom eleganta spegeldörrar samt en fransk balkong där ni kan njuta av kvällssolen.

Denna villa måste upplevas på plats för att verkligen förstå dess unika karaktär och potential! När ni njuter av en kopp kaffe på uteplatsen vid poolen kommer ni att känna den stillhet som bara naturen, havet och den fantastiska miljön.

Välkomna att kontakta mig!

LÄS MER
FAKTA

Område: Ljunghusen

Adress: Marinavägen 45C

Antal rum: 6

Boarea: 240 kvm

Tomtarea: 1362 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Ljunghusen

Ljunghusen bjuder på vacker natur, stränder och hav. Skolor och barnomsorg Ljungenskolan ligger mellan kanalvägarna och storvägsområdet, vilket gör skolan lättillgänglig för eleverna, med bra cykel- och gångvägar dit. Här går barnen från förskola upp till nionde klass.

Ulrika Herrlin

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många år har hon tillsammans med sin man utvecklat olika bostadsprojekt och valde 2019 att sätta igång att studera till fastighetsmäklare. 2020 blev hon registrerad mäklare och arbetar sen 2023 på Residence Christie´s Real Estate i Malmö, Skåne. Sin lediga tid spenderar hon i stallet och har ett stort kontaktnät bland hästintresserade i både Malmö, på Näset och i övriga Skåne.

Ulrika Herrlin bemötte oss på ett trevligt sätt och överträffade våra förväntningar, genom ett snabbt agerande, som ledde till försäljningen. Information om allt som måste göras samt alltid tillgänglig har varit till stor hjälp för oss. Vi rekommenderar varmt Ulrika som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer