Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Marinavägen 45C
ALLA BILDER
Vellinge Marinavägen 45C Ljunghusen 1362 kvm Pris på förfrågan

Familjevilla med pool i Ljunghusen!

Välkommen till denna fantastiska familjevilla belägen på en oslagbar plats vid kanalen i Ljunghusen, med närhet till strand och bad. Här får ni möjlighet att skapa minnen för livet i en underbar miljö!

Denna villa erbjuder ett generöst poolområde i söderläge, med en fri och vacker vy mot det grönskande området med Ljunghusens karakteristiska tallar och skog. Både på tomten och runt omkring finns det en naturlig skönhet som ger en oas av lugn och harmoni.

Med sin unika placering på en skafttomt erbjuder denna egendom fullständig integritet och avskildhet från förbipasserande. Här slipper ni störande biltrafik, och den nya elektriska grinden och den väl tilltagna uppfarten ger er möjlighet att välkomna flera bilar samtidigt med gott om utrymme för att vända. Ett garage med elektrisk port byggdes 2020 och erbjuder plats för två bilar med stil.

Välkomna in genom entrén till en ljus och rymlig hall, där den imponerande glasdörren ger en känsla av rymd och ljus. I hallen finns en praktisk avhängningsyta för ytterkläder och tillgång till ett av husets badrum med dusch. Den generösa köksön och matplatsen i det stora köket skapar en central samlingsplats för familj och vänner. Det öppna vardagsrummet är indelat i en avslappnad lounge-del och en elegant matsalsdel, vilket inbjuder till gemenskap och trevliga middagar. Från vardagsrummet kan ni enkelt ta er ut till poolområdet och trädgården.

På entréplanet finns även ett gästrum med egen ingång och utgång till poolområdet, samt husets praktiska tvättstuga med moderna bekvämligheter och gott om förvaringsutrymme. Ett av husets badrum finns också på detta plan, vilket bidrar till en bekväm vardag.

En trappa upp, på husets övervåning, finner ni fyra rum, två rymliga garderober/förråd och ett badrum. Från ett av rummen, som idag används som arbetsrum, kan ni njuta av utsikten över kanalen från den soliga balkongen. Två av rummen erbjuder även en vacker havsutsikt på avstånd och en fantastisk vy över poolområdet och det grönskande området. Det imponerande sovrummet är stort och erbjuder en garderob bakom eleganta spegeldörrar samt en fransk balkong där ni kan njuta av kvällssolen.

Denna villa måste upplevas på plats för att verkligen förstå dess unika karaktär och potential! När ni njuter av en kopp kaffe på uteplatsen vid poolen kommer ni att känna den stillhet som bara naturen, havet och den fantastiska miljön.

Välkomna att kontakta mig!

LÄS MER
FAKTA

Område: Ljunghusen

Adress: Marinavägen 45C

Antal rum: 6

Boarea: 240 kvm

Tomtarea: 1362 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Ljunghusen

Ljunghusen bjuder på vacker natur, stränder och hav. Skolor och barnomsorg Ljungenskolan ligger mellan kanalvägarna och storvägsområdet, vilket gör skolan lättillgänglig för eleverna, med bra cykel- och gångvägar dit. Här går barnen från förskola upp till nionde klass.

Välkommen att kontakta oss

Ulrika Herrlin
Ansvarig mäklare

Ulrika Herrlin

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många ...

Kontakta mig
Marcus Herrlin
Reg. Fastighetsmäklare

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas