Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Falsterbovägen 20A
ALLA BILDER
Vellinge Falsterbovägen 20A Falsterbo 912 kvm 5 500 000 KR

I underbara Falsterbo hittar ni nu denna fina uppväxta tomt!

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att förverkliga dina drömmar om ett hem i den eftertraktade kuststaden Falsterbo.
Beläget i ett lugnt område, omgivet av grönska och bara en kort promenad från havet, är denna tomt det perfekta valet för dig som söker både lugn och närhet till allt som Skanör Falsterbo har att erbjuda.

Tomten har en byggrätt på 25% och alla anslutningsavgift såsom el, vatten & avlopp, samt fiber är betalda. Kontakta Vellinge Kommun på 040-425000 för mer information angående gällande detaljplan och bygglovsfrågor.

Att bo i Falsterbo är att leva i en av de mest eftertraktade och vackraste platserna i Sverige. Du kommer att ha tillgång & närhet till ett brett utbud av restauranger, butiker och nöjen, samtidigt som du njuter av den idylliska och vackra naturen på Näset och närheten till Sveriges bästa stränder.
Malmö och Köpenhamn ligger på bekvämt pendlingsavstånd.

Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar! Kontakta oss för mer info om denna härliga tomt i Falsterbo.

LÄS MER
FAKTA

Område: Falsterbo

Adress: Falsterbovägen 20A

Fastighetsbeteckning: Falsterbo 4:243

Tomtarea: 912 kvm

Pris/bud: 5 500 000 KR

Falsterbo

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, byggnation och drift av golfhotell samt exploatering av ett bostadsområde.
2013 flyttade familjen ner till Näset utanför Malmö då Marcus fick en möjlighet att arbeta inom sitt stora intresse med premium bilar. Efter antal år inom detta så kändes det naturligt att återvända till fastigheter och Marcus läste därför in mäklarutbildningen på FEI.

From mars 2023 så arbetar Marcus på Residence Christie´s i Malmö.

Mycket positivt och professionellt bemötande och fin service av Marcus! Vi är mycket nöjda med vår försäljning!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Marcus Herrlin

Ansvarig mäklare

  Värdera bostad

  Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

  Läs mer

  Underhand

  Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer

  Kunder söker

  Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

  Läs mer