Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Karlavägen 99 Östermalm/Stureparken 147 kvm

Karlavägens solsida i mycket gott skick

Klassisk 10-talsvåning belägen på Karlavägens solsida invid Karlaplan & Tystagatan. Våningen är i mycket gott skick & erbjuder en generös & ljus sällskapsdel med vackert spröjsade fönster som vetter i rakt söderläge mot Karlavägens grönskande allé. Våningen är nyligen renoverad med tidstypiska detaljer bevarade så som stram stuckatur, paneler, eldstäder, serveringsgång etc. Kök i sobert vitt med inslag av Carraramarmor. Två till tre sovrum, rymligt badrum samt gästwc. Liten balkong mot gården. Badrummet kvarstår att renovera. Mycket lågt belånad fastighet. Våningen är belägen tre trappor upp.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm/Stureparken

Adress: Karlavägen 99

Antal rum: 4

Boarea: 147 kvm

Våningsplan: 3

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer